back to top
29.9 C
Athens
Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025

Χρυσό Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής & Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ βραβεύτηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR με Χρυσό Βραβείο για το σύνολο της επιχειρηματικής της λειτουργίας, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου.

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι το επιστέγασμα των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας που εφαρμόζει η εταιρεία αναφορικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τη σχέση της με τους πελάτες και τη συνεισφορά στην κοινωνία και στην προστασία του περιβάλλοντος.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύτηκε φέτος και με το Πλατινένιο Βραβείο Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Υπευθυνότητας, για τις δράσεις της στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα για τη δημιουργία αποτελεσματικού συστήματος μέτρησης εκπομπών CO2, με στόχο τη μείωσή τους.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με το μοντέλο SEE G και αξιολογεί τη λειτουργία της με βάση τις αρχές του, ενώ παράλληλα βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

- Advertisement -

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής – ΕΒΕΝ GR, εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η προώθηση των αρχών της επιχειρηματικής ηθικής, της εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και της εταιρικής διακυβέρνησης στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εθελοντικούς οργανισμούς όπως και στα ευαισθητοποιημένα μέλη της κοινωνίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται

Γ. Στουρνάρας στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις έχουν διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος

Η θεσμική ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2024» είχε θέμα «Πρόοδος, Προκλήσεις και Προτάσεις Πολιτικής για την Ελληνική Οικονομία»

Τα λαμπερά βραβεία επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ με τις ηχηρές παρουσίες (vid)

Tη στόχευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων

Γ. Χατζηθεοδοσίου EEA: Σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα, με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην κοινωνία

Η Ομιλία Προέδρου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων «Βιώσιμης, Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας, από χθες βλέπει μια άλλη εικόνα: Κουτσουπιές, γρεβιλέες και εκατοντάδες κατιφέδες πλέον κυριαρχούν και ομορφαίνουν...

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου, Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea στο Δ.Σ. της AMICE

Ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea, επανεξελέγη ως μόνιμο μέλος, με τριετή θητεία έως το 2028 στο Δ.Σ. της AMICE

Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων NN Hellas: “A Symphony of Success – Ο Πελάτης δίνει το ρυθμό”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συνέδριο Δικτύου Πωλήσεων της NN Hellas, την Δευτέρα 2 Ιουνίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

MEGA Brokers: Φυτεύουμε σήμερα για το αύριο που αξίζουμε

Όποιος περνά από το Πάρκο Δημήτρη Μπέη της Αθήνας,...

Στη Θεσσαλονίκη 13/6 η ΓΣ της Interlife,  αλλαγές στο ΔΣ (;), στο 29% το δικαίωμα ψήφου του Ι. Βοτσαρίδη

 Tο υφιστάμενο ΔΣ εξελέγην από την ΓΣ Μετόχων στις 16 /6/ 2021 και η θητεία του διήρκησε μέχρι 16 Ιουνίου του έτους 2026

Η Allianz επιβράβευσε τους Συνεργάτες της με τον Διαγωνισμό «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο»

Η Allianz διοργάνωσε και φέτος τον Διαγωνισμό Αυτοκινήτου «Οδήγησε και εσύ ένα Premium Αυτοκίνητο», θέλοντας να επιβραβεύσει τους Συνεργάτες

Οι προτάσεις της ΕΑΕΕ για έναν πιο ασφαλή και σύγχρονο Κ.Ο.Κ.

Την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) εκφράζει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

Επανεκλογή του Σπ. Μπαρκούζου, Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea στο Δ.Σ. της AMICE

Ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος, Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Syndea, επανεξελέγη ως μόνιμο μέλος, με τριετή θητεία έως το 2028 στο Δ.Σ. της AMICE