Τρια σημαντικά βήματα από την ERGO Ασφαλιστική

της Ελενας Ερμείδου

Από True Leader για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε κύριο πρωταγωνιστή στην ασφαλιστική αγορά, αναδεικνύεται η ERGO Ασφαλιστική το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Έχοντας δημιουργήσει  την νέα  “Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Μεσιτών και Εταιρικών Πελατών” με  Επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδάκη, τον περασμένο Ιανουάριο  έκανε το πρώτο βήμα προς τον εκσυγχρονισμό της.

Από τότε μέχρι σήμερα μαζί με τις Διευθύνσεις Πωλήσεων “Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών”, “Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών” και “Bancassurance χτίζει σχέσεις προσανατολισμένες στον πελάτη ενδυναμώνοντας τις  ψηφιακές γέφυρες επικοινωνίας .

Τρεις εφαρμογές – τρεις επιτυχίες 

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δύο επιτεύγματα:  Νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής υπογραφής από την ERGO Ασφαλιστική, ψηφιακή εξυπηρέτηση περιστατικών Οδικής βοήθειας και Φροντίδας ατυχήματος και ERGO forMe, -νέα ψηφιακή εφαρμογή για τους πελάτες της ERGO.

H ERGO Ασφαλιστική ξεκίνησε και υλοποιεί όσα είχε ανακοινώσει στις τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου και στο ετήσιο συνέδριο των πωλήσεων κατά την αλλαγή σκυτάλης.

Αναβαθμίζει τη διαδικασία αποζημιώσεων στις γενικές ασφαλίσεις, η οποία γίνεται πλέον πιο εύκολη και γρήγορη για τους δικαιούχους, μέσω της νέας εφαρμογής ηλεκτρονικής υπογραφής ERGO eSign. Ο  πελάτης λαμβάνει με  e-mail , link για  την υπογραφή της απόδειξης αποζημίωσης, επιβεβαιώνει τον κωδικό  που του αποστέλλεται με SMS στο κινητό που μας έχει δηλώσει και υπογράφει ηλεκτρονικά την απόδειξη  αποζημίωσης με ένα  κλικ.

Οδική Βοήθεια με την υπογραφή της Mapfre. Με τη νέα υπηρεσία Οδικής Βοήθεια, οι ασφαλισμένοι της ERGO που καλούν τη Φροντίδα ατυχήματος για να δηλώσουν ένα ατύχημα ή μια βλάβη, έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν εύκολα και γρήγορα, την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρίσκονται μέσω ειδικού link που θα λαμβάνουν με SMS στο κινητό τηλέφωνο τους. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο, την πορεία του οχήματος βοήθειας στον χάρτη και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξής του. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με την MAPFRE Asistencia.

Το επόμενο βήμα της ERGO είναι το ERGO forMe, ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Το ERGO forMe απευθύνεται προς όλους τους ασφαλισμένους παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειρίζονται τη σχέση τους με την Εταιρεία και την επικοινωνία με τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή τους, εύκολα και όπου και αν βρίσκονται. Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από κάθε περιβάλλον και από κάθε σταθερή ή φορητή συσκευή 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Τρία βήματα σχεδόν σε τρεις μήνες, η ERGO χρησιμοποιεί την ψηφιακή τεχνολογία δίνοντας στους ασφαλισμένους αυτόν που αναζητούν, στους συνεργάτες εργαλεία να πωλήσουν και δια των πυλώνων αυτών (πελάτες και συνεργάτες) συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*