ViSION: Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα!

H ιδιωτική ασφάλιση είναι δίπλα μας για να καλύψει μια σειρά κινδύνων που ελλοχεύουν στη ζωή και να αποτελέσει, παράλληλα, στήριγμα σε κάθε ηλικία και περίσταση.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό ViSION 4 – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Για παράδειγμα, σημαντική βοήθεια για κάθε γονιό αποτελεί ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τα παιδιά, που θα αποτελέσει εφόδιο για τις Σπουδές και την εκπαίδευσή τους στο μέλλον. Τα οφέλη πολλά: Πολύ χαμηλό μηνιαίο κόστος και μεγάλη ικανοποίηση όταν δει κανείς πως η «επένδυσή» του και η προσμονή μέχρι την ενηλικίωση ενός παιδιού έπιασαν τόπο. Τέτοιες λύσεις που παρέχουν σημαντική στήριξη σε κάθε παιδί προσφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη, έτσι ώστε ως φοιτητής/τρια, αργότερα, να μπορεί να χαράξει με μεγαλύτερη σταθερότητα και αισιοδοξία το μέλλον των Σπουδών και της επαγγελματικής του/της αποκατάστασης. Ειδικότερα, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μας απαλλάσσει από ένα σωρό πιθανές θυσίες. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

➧ Στροφή στον δανεισμό: Πολλά νοικοκυριά αναγκάζονται να δανειστούν χρήματα με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών για Σπουδές σε μια σειρά απαιτήσεων, όπως δίδακτρα, τεχνολογικό εξοπλισμό, σίτιση κ.λπ. Το ίδιο ισχύει και για τον φοιτητή, ο οποίος για να καλύψει τις ανάγκες του δανείζεται και πολλές φορές συσσωρεύει χρέη… από μικρή ηλικία.

➧ Έξτρα εργασία: Πολλοί είναι οι γονείς που καταφεύγουν σε δεύτερη εργασία για συμπληρωματικό εισόδημα, ώστε να επιδοτήσουν την πανεπιστημιακή εκπαίδευση των παιδιών τους. Παρομοίως, δεν είναι λίγοι επίσης και οι φοιτητές που αναγκάζονται να εργαστούν παράλληλα και μάλιστα σε μη παρεμφερή αντικείμενα με την εκπαίδευσή τους.

Η μόρφωση, η εκπαίδευση και η προοπτική ενός ελπιδοφόρου επαγγελματικού μέλλοντος για κάθε παιδί αποτελεί μόνιμη έγνοια μιας οικογένειας και η Ευρωπαϊκή Πίστη αφουγκράζεται την ανάγκη αυτή και συμμερίζεται τον κρίσιμο ρόλο των Σπουδών.

Γιατί λοιπόν να μην εξασφαλίσουμε ένα μέλλον απαλλαγμένοι από τέτοιους προβληματισμούς; Ρωτήστε σήμερα τον Ασφαλιστικό σας Διαμεσολαβητή που θα καλύψει τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες. Γιατί η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι δίπλα σας σε κάθε ξεκίνημα, προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάθε όνειρο και στόχο στη ζωή σας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*