Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Τις μεγάλες αλλαγές που θα μας αφήσουν έκπληκτους περιμένουμε να δούμε από τον μήνα αυτόν στις τέσσερις κορυφαίες ασφαλιστικές που υπόσχονται ότι θα κάνουν την διαφορά στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά.

Η ‘Εθνική της Ελλάδος’ , η ασφαλιστική με την μεγαλύτερη παράδοση στην χώρα μας ξεκινά το νέο της ‘δρομολόγιο’. Οι επιβαίνοντες στο νέο αυτό δρομολόγιο θα είναι από όλην την Ελλάδα.  Από την πρώτη στάση αναμονής, μέχρι και την διανομή και την παράδοση σκοπεύει να ξεχωρίσει.  Μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα δούμε τις διαφορές.

Η ΝΝ μαζί με τα ασφαλιστικά προϊόντα MetLife  που πήρε την πρωτιά από την Εθνική Ασφαλιστικής ξεκινάει και αυτή μία νέα διαδρομή που θα την οδηγήσει στον πρώτο της στόχο  που δεν ειναι παρά το ένα δισεκατομμύριο ευρώ σε πωλήσεις.  Ανοίγεαι μπροστά της ένας χώρος με πολλές λεωφόρους για να διαβεί.

Η Allianz με την Ευρωπαϊκή Πίστη σιωπηρή ετοιμάζεται να χαράξει στα δικά της μέτρα νέες μεγάλες, και αυτή, λεωφόρους  στην ‘Περιουσία’ και να διασχίσει. Σιωπηρή θα κάνει τη διιαφορά.  Αλλωστε η σιωπή μπορεί να είναι και ένα σημάδι δύναμης και αυτονομίας.  Η σιωπή, ωστόσο ομιλείται από το σώμα μέσω των θέσεων του. Η Allianz με την Ευρωπαϊκή Πίστη ήδη έχει πάρει θέσεις από πέρυσι που βρέθηκε στην Ελλάδα ο διευθύνων σύμβουλος της Allianz SE.

Διαφορές που την διακρίνουν θετικά περιμένουμε και από την Interamerican, έχοντας πλέον μεικτή άδεια λειτουργίας μετά την έξυπνη κίνηση που έκανε με την Ορίζων Ασφαλιστική.

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος και περιμένουμε να δούμε και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*