Συγχαρητήρια της ΕΕΑΕ σε Γ. Χατζηθεοδοσίου-Δ. Γαβαλάκη για το νέο πρόγραμμα στήριξης

Την ικανοποίησή της εκφράζει η ΕΕΑΕ για το γεγονός ότι ο κλάδος της Διαμεσολάβησης έχει προστεθεί στη λίστα του νέου προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ, με στόχο την στήριξη όσων έμειναν εκτός του προγράμματος που ήδη «τρέχει».

Η ΠΟΑΔ σε επιστολή της αναφέρει:

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την ανάρτηση του Προέδρου του Ε.Ε.Α κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την εκπόνηση ενός νέου προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ, με στόχο την στήριξη όσων έμειναν εκτός του προγράμματος που ήδη «τρέχει», δηλαδή των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των αυτοαπασχολούμενων. 

Βάσει της ανάρτησης το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μετά την εξαιρετική συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον Περιφερειάρχη κ. Γ. Πατούλη, θα αφορά αποκλειστικά την Περιφέρεια Αττικής και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επαγγελματιών και τον κλάδο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, το νέο πρόγραμμα θα απευθύνεται σε αυτοαπασχολούμενους και Νομικά πρόσωπα που απασχολούν από 0 έως 9 εργαζόμενους. 

Για ακόμη μια φορά θέλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο, τον Γ.Γ. κ. Δημήτρη Γαβαλάκη αλλά και όσουςσυνέβαλαν στην ταχύτητα της αντίδρασης,η οποία συνοδευόμενη, δεδομένα σχεδόν, από την αποτελεσματικότητα, προάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον θεσμό του Επιμελητηρίου. 

Κινήσεις σαν την παραπάνω δίνουν ελπίδα σε όλους τους επαγγελματίες πως, με σύμπνοια και ουσιαστικές διεκδικήσεις, τα αποτελέσματα μόνο θετικά μπορούν να είναι. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*