MEGA Brokers: Συνεχόμενες επιτυχίες με 7 Βραβεία από EUROLIFE FFH και ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Η MEGA BROKERS, ηγέτιδα εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, ανακοινώνει τις συνεχόμενες επιτυχίες της, καθώς απέσπασε συνολικά 7 βραβεία από τις EUROLIFE FFH και ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αριστεία και την πρωτοπορία της στον ασφαλιστικό κλάδο.

Τα βραβεία αποτελούν ηχηρή αναγνώριση της αφοσίωσης και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει η MEGA BROKERS στους συνεργάτες της, καθώς και της άριστης συνεργασίας με τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Συγκεκριμένα, η MEGA BROKERS τιμήθηκε με:

• 3 βραβεία από την EUROLIFE FFH:- Σύνολο Χαρτοφυλακίου όλων των Κλάδων Γενικών Ασφαλίσεων 2023 – Σύνολο Χαρτοφυλακίου Ζωής & Γενικών Ασφαλίσεων 2023 – Χαρτοφυλάκιο Ζωής 2023

• 4 βραβεία από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Το 1ο Βραβείο Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ατυχημάτων – Ασθενειών 2023 , τo 1ο Βραβείο Νέας Παραγωγής Ασφαλίσεων Αυτοκινήτου 2023 και τo 2ο Βραβείο Νέας Παραγωγής Ασφαλίσεων Ατυχημάτων – Ασθενειών 2023 o 3ο Βραβείο Συνολικού Χαρτοφυλακίου 2023

Ο Τάσος Χατζηθεοδοσίου, CEO της MEGA BROKERS, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις διακρίσεις που λάβαμε από τις EUROLIFE FFH και ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. Αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία μας, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας για τη νέα χρονιά είναι να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους. Είμαι βέβαιος ότι η MEGA BROKERS έχει τα εφόδια και την αστείρευτη ενέργεια για να συνεχίσει να ηγείται της ασφαλιστικής αγοράς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την αστείρευτη ενέργεια και το πάθος τους, χωρίς τους οποίους αυτές οι επιτυχίες δεν θα ήταν εφικτές” Η MEGA BROKERS δεσμεύεται να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά, προσφέροντας καινοτόμες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες στους συνεργάτες και πελάτες της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*