Kυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Το νέο τεύχος του περιοδικού “Διασφαλίζω” (Τεύχος 53) της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος μόλις κυκλοφόρησε!

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Η χρονιά που είναι μπροστά μας θα είναι χρονιά αλλαγών στην ασφαλιστική αγορά. Η δημιουργία μεγάλων ομίλων λειτουργεί θετικά αλλά η ταυτόχρονη συρρίκνωση της αγοράς μάς υποχρεώνει σε προβληματισμό και συσπείρωση, όπως αναφέρει στο Editorial η Πρόεδρός μας.

Η έκπτωση  έως 10% στον ΕΝΦΙΑ αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για την ανάπτυξη του κλάδου περιουσίας, διαπιστώνει ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Κώστας Βλαχάκης. Παράλληλα η ΕΑΔΕ επισήμανε ήδη προς την ΑΑΔΕ πολλά σημεία που χρήζουν διόρθωσης και βελτίωσης.

Ασφαλιστική αγορά και κλαδικός τύπος. Συνύπαρξη, συμπόρευση και συνεργασία αγαστή, διαπιστώνει στο άρθρο του, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. Χάρης Αλεξόπουλος.

Ακολουθεί ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που αναπτύσσει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα για όλους τους συναδέλφους μας, σχετικά με την «αναπροσαρμογή των ασφαλίστρων των μακροχρόνιων συμβάσεων ασφάλισης  υγείας».

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω, για συμμετοχή με θέμα της επιλογής τους, η ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, μας παρουσιάζει την εξειδίκευση και εμπειρία της, στις ασφαλίσεις περιουσίας από την ίδρυσή της, το 1964!

Ακολουθεί ο Φοροτεχνικός μας Σύμβουλος κ. Νίκος Λάμπρου, που μας ενημερώνει για τρεις διατάξεις του νέου φορολογικού νομοσχεδίου και την εγκύκλιο για την ασφαλιστική ικανότητα.

Η κυρία Τόνια Κουφοπούλου, Γενική Γραμματέας του ΣΠΑΤΕ μας παρουσιάζει το πολύ ενδιαφέρον άρθρο της για τις «Πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων και το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή».

Πόσο αυξάνονται οι ασφαλιστικές εισφορές για αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες το 2024; Οι σχετικοί πίνακες παρουσιάζονται στις σελίδες που ακολουθούν.

Ασφαλιστικά Chatbots εξηγούν στους πελάτες τα ασφάλιστρα και ερμηνεύουν ιατρικές παθήσεις, και άλλες επαναστατικές εξελίξεις τεχνολογίας και AI στην ασφάλιση, αποτέλεσαν το θέμα του 7ου InsurTech Conference.

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις και ποικίλα θέματα. Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Τέλος μη χάσει κανείς το εξαιρετικά ενδιαφέρον webinar για τα Έργα Τέχνης και την Καλή Πρακτική Διαχείρισης και Ιδιοκτησίας Συλλογών, που θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 16:00!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία  και τη βιωσιμότητά της!

Σας Ευχόμαστε καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*