LIFE PLAN: Βράβευσε τους καλύτερους…και συνεχίζει με ακόμα υψηλότερους στόχους

Παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς έλαβε χώρα η εκδήλωση της LIFE PLAN στο Μουσείο Οίνου στην Παλλήνη, μια συνάντηση – ορόσημο για τα 10 χρόνια της εταιρείας η οποία θέτει υψηλά τον πήχη και για την συνέχεια…

Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος, με τα ίδια και ακόμα καλύτερα ποιοτικά στοιχεία, με το οποία έχει πορευτεί ως τώρα στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών. Μεταξύ άλλων φυσικά, στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την παραγωγή τους οι συνεργάτες της εταιρείας, η οποίοι έδωσαν το μήνυμα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον.

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια για το έργο του managing partner της εταιρείας, κ. Δημήτρη Γαβαλάκη και των υπόλοιπων συνεργατών από διακεκριμένους παράγοντες της αγοράς όπως ο πρόεδρος της ΕΑΕΕ, επικεφαλής της Eurolife FHH, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο CEO της Interasco κ. Κάρολος Σαϊας, και ο κ. Νίκος Δελένδας γενικός διευθυντής πωλήσεων και εκπαίδευσης της Eurolife FHH.

Εγκάρδιους χαιρετισμούς έστειλαν μέσω videowall οι διευθύνοντες σύμβουλοι των Generali, AIG και Metlife, κ.κ Πάνος Δημητρίου, Giuseppe Zorgno, Κυριάκος Αποστολίδης αντίστοιχα. Την ίδια ώρα, παράλληλα, ο κ. Γαβαλάκης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ανθρώπους με τους οποίους συμπορεύεται προς όφελος της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, όπως ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου,  ο κ. Γιώργο Καραβία, η κα Δήμητρα Λύχρου, ο κ. Γιάννης Τοζακίδη, ο κ. Θανάσης Κατσίγιαννης, ο κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, η κα Θεοδώρα Γουργούλη και ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου.

Με γνώμονα την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία, όπως είναι άλλωστε στην φιλοσοφία της εταιρείας, η LIFE PLAN θέτει στο επίκεντρο την ανάδειξη των στιγμών της ζωής ενός ανθρώπου, στις οποίες θα χρειαστεί σημαντική οικονομική βοήθεια είτε για να αναπληρώσει χαμένα εισοδήματα του ή περουσιακά του στοιχεία είτε για να εξασφαλίσει την οικονομική αυτοδυναμία ανθρώπων που αγαπά και οι οποίοι ζουν από το εισόδημα του.

Έτσι, εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Ελλάδα, σε όλους τους κλάδους, για την εταιρεία, είναι αυτονόητη η υποχρέωση για την ανάλυση των ασφαλιστικών αναγκών κάθε υποψήφιου πελάτη ανεξάρτητα από το αν θα επιλέξει την επίλυση τους. Την ανάδειξη δηλαδή των περιπτώσεων που μπορεί να διαταραχθεί η ισορροπία στην οικονομική αλυσίδα της ζωής των ανθρώπων…

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*