Για μία ακόμη χρονιά, η Life Plan επιβράβευσε την προσπάθεια και την επιτυχία των συνεργατών της

Μέσα σε μια καλοκαιρινή, γιορτινή ατμόσφαιρα και σε κλίμα χαράς, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, η ετήσια Τελετή Απονομής των βραβείων στους συνεργάτες της Life Plan, στο κτήμα Βαλασία.

Για μία ακόμη χρονιά, η Life Plan επιβράβευσε την προσπάθεια και την επιτυχία των συνεργατών της, στους στόχους που θέτουν κάθε χρόνο.

« Σήμερα βραβεύουμε την συνέπεια, το ήθος αλλά & την προσήλωση στους υψηλούς επαγγελματικούς στόχους μας. Χάρη σε αυτά, προχωράμε μπροστά κάθε χρόνο πετυχαίνοντας όλο και περισσότερα και σας ευχαριστώ όλες και όλους γι’ αυτό», δήλωσε ο ιδρυτής της Life Plan, Δημήτρης Γαβαλάκης, απευθυνόμενος στους συνεργάτες του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη φετινή εκδήλωση, είχε η παρουσίαση video με δηλώσεις όλων των in house συνεργατών της Life Plan. Οι αναφορές των ανθρώπων της Life Plan είχαν επίκεντρο τον πελάτη και την ιδιαίτερη αξία της συνολικής κάλυψης των αναγκών τους, με βοηθό το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και τεχνογνωσίας της εταιρείας. Με αμεσότητα αλλά και χιούμορ, όλοι τους ανέδειξαν την κουλτούρα, την επαγγελματική φιλοσοφία άλλα και τις αρχές της Life Plan.

Το video της παρουσίασης δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και πολλές από τις όμορφες στιγμές του  2022, όπως οι περσινές βραβεύσεις, το ταξίδι στη Κύπρο, την διάκριση της Life Plan για τη δημιουργία εταιρικού Application και φυσικά τα σημαντικά παραγωγικά επιτεύγματα της προηγούμενης χρονιάς.

Ο ιδρυτής της Life Plan, Δημήτρης Γαβαλάκης, ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους των ασφαλιστικών εταιρειών, το management team,  τους συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό. Κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του, τόνισε τις προκλήσεις της επόμενης τριετίας, την αξία του μακροχρόνιου σχεδιασμού εταιρειών και διαμεσολάβησης, ώστε με επίκεντρο τον πελάτη, να δημιουργηθούν οι συνθήκες για την ουσιαστική και ποιοτική ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις και πιο αναλυτικά η φετινή Απονομή Βραβείων έχει ως εξής:

❖ Τριανταφυλλίδης Λάζαρος

1ος  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2022

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Πανδή – Παλιού Κωνσταντίνα

1η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών Κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων 2022

2η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2022

3η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2022

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Κουκουλιάκου Φωτεινή

1η  σε αριθμό νέων πελατών κλάδου Ζωής 2022

1η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2022

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Κατσίλη Χριστίνα

3η  σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών 2022

1η   Νέα συνεργάτης σε σύνολο πρωτοετών προμηθειών (Βραβείο ‘Σταμάτης Συγγρός’)

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)

❖ Κλάρα Κατερίνα

2η  σε συνολικό εισόδημα χαρτοφυλακίου 2022

LIMRA International Award for Productivity Silver (IAP)& International Quality Award (IQA)

❖ Μιχαλόπουλος Ιωάννης

1ος   Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

❖ Καραγιάννης Ανδρέας

2ος  Σε συνολικό χαρτοφυλάκιο (Multiplan insurance agency)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υψηλόβαθμα στελέχη των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών.

Συγκεκριμένα, από την Eurolife FFH οι Ν. Δελένδας , Γενικός  Διευθυντής  Πωλήσεων & Εκπαίδευσης και Ν. Χουλιάρας, Διευθυντής Πωλήσεων από την NN Hellas , οι Δ. Νοδάρος Chief Sales Officer NN Hellas , Μ. Χατζηδημητρίου, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου, ο Θ. Ζαχαρόπουλος, Senior Sales Manager- Tied Agents Network, και Α. Δένδης, Corporate Sales Manager , από την  Generali οι Γ. Ζερβουδάκης , Chief Sales Officer , Σ. Γουγούσης , Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού , ο Κ. Ρεμούνδος , Group Sales Manager και ο Δ. Παπαπασχάλης Account Manager, από την AIG η Σ. Μαράκη Distribution Manager Consumer Lines και Μ. Τουντασάκης  Area Business Developer Manager, από την ΕΘΝΙΚΗ ο  Α. Μπάρδας Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Ανάπτυξης Δικτύων Πωλήσεων, από την Cromar Insurance Group , ο κ. John Croker, Διευθύνων Σύμβουλος, από την INTERASCO, ο Κ. Αρβανίτης, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, από την  Interamerican ο Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πωλήσεων Πρακτορειακού δικτύου του Ομίλου & η Σ. Αρβανιτάκη Senior Account Manager, από την ΜΙΝΕΤΤΑ η Ν. Γιαννιού , General Sales Manager ,από την ATRADIUS o Ν. Σακελλαρίου , Sales & Operations Director , από την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ο Χ. Τούλας Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δικτύου και ο Κ. Χρονόπουλος , Sales Supervisor από την ALLIANZ.

Η επιτυχημένη βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο και με πολλές στιγμές χαράς στον υπέροχο χώρο του κτήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*