Πως οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αιφνιδίασαν το Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

Οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές αιφνιδίασαν, (ευχάριστα βεβαίως), τον πρόεδρο του ΕΕΑ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την πολυετή προσφορά του.

«Με πιάσατε στον «ύπνο» είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου. Τη βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ Μιχάλης Τζωρτζωρής ενώ «στο κόλπο» ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων, Δημήτρης Γαβαλάκης, διοργανώνοντας τη βράβευση.

Τι συνέβη; Τελειώνει το πάνελ, και ξεκινά να φύγει για το διάλειμμα ο κ. Χατζηθεοδοσίου, αλλά τον φωνάζουν πίσω στο πάνελ, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ κ. Γαβαλάκης όπου αναμένει και ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ κ. Τζωρτζωρής. Καλούν τα στελέχη που ηγούνται του κλάδου έρχεται η νέα πρόεδρος της ΕΕΑΕ Δήμητρα Λύχρου, παλαιότεροι όπως ο κ. Καραβίας κλπ και γίνεται η βράβευση.

Εκεί ο κ. Τζωρτζωρής θα κάνει τις αναφορές για Μέσι, Τσιτσιπά και Σάκκαρη και θα προχωρήσει με τη βράβευση, στον εμφανώς αιφνιδιασμένο και συγκινημένο Γιάννη Χατζηθεοδοσίου. Ενδιάμεσα θα πέσει και το αστείο, καθώς από κάτω παρακολουθεί και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης που νωρίτερα είχε ξεσπαθώσει: «Κάντε λίγο πιο αριστερά…»

Δείτε στο βίντεο μετά τη δεύτερη ώρα στο 2:15:30 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*