Φόρος τιμής ΠΣΣΑΣ στον Σταμάτη Συγγρό

Τα θερμά του συλληπητήρια για την απώλεια του Σταμάτη Συγγρού εκφράζει σε μήνυμά του ο ΠΣΣΑΣ, τονίζοντας πως η ασφαλιστική διαμεσολάβηση “έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία”.

Το μήνυμα του ΠΣΣΑΣ:

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων εκφράζει την λύπη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του,  για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου μας Σταμάτη Συγγρού, ενός υπέροχου ανθρώπου,   αγαπητού φίλου και χρόνια ενεργό μέλος του Συνδέσμου μας.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή για ΟΛΟΥΣ μας η συνεργασία μαζί του,  εμπνέοντας τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια σαν άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.

Από νωρίς ασχολήθηκε ενεργά με τα προβλήματα του ασφαλιστικού κλάδου αλλά κυρίως με την υγιή ανάπτυξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία.

Η θλίψη και η απώλεια είναι τεράστια!

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 9 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Ο ΠΣΣΑΣ θα καταθέσει συμβολικό ποσό στην «Κιβωτό του Κόσμου», στη μνήμη του Σταμάτη Συγγρού, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του.

Καλό ταξίδι Σταμάτη.

Διαβάστε επίσης:

Εφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Συγγρός

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*