Ο ΠΣΣΑΣ έγινε ΕΣΑΠΕ: Νέο όνομα και ισχυρές προοπτικές για το μέλλον

Σε μια διαδικτυακή εκδήλωση παρουσία κορυφαίων θεσμικών εκπροσώπων της διαμεσολάβησης και της ασφαλιστικής αγοράς, ο ΠΣΣΑΣ ανακοίνωσε τη νέα του ονομασία, προχωρώντας σε μια νέα εποχή μετά τα 35 χρόνια πετυχημένης παρουσίας.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος κ. Γιάννης Τοζακίδης ανέλυσε το πνεύμα και τον στρατηγικό άξονα των βασικών σημείων που θα κινηθεί η ΕΣΑΠΕ (Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος) δίνοντας έμφαση, μεταξύ άλλων, στο όραμα, την ανάπτυξη, την εκπαίδευση και την εξωστρέφεια στο κλάδο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν – με σημαντικές τοποθετήσεις για το μέλλον και τις προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και ΕΕΑ, κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος της ΕΑΕΕ, ο κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, γ.γ Ε.Ε.Α και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο κ. Γαβαλάκης επίσης μίλησε για ζητήματα που απασχολούν με την οπτική του ως Πρόεδρος της GAMA Global Hellas.

Περαιτέρω εξειδίκευση για τις τροποποιήσεις στο Καταστατικό, τις νέες διατάξεις και διεκδικήσεις παρείχαν από τη πλευρά τους ο κ. Στέλιος Κόκιος, Νομικός Σύμβουλος της ΕΣΑΠΕ και ο κ. Μανώλης Πετρόχειλος, γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠΕ.

Τα δεδομένα που προκύπτουν από τη συνεργασίας ΕΣΑΠΕ – ΕΙΑΣ, ανέλυσε – μεταξύ άλλων – από τη πλευρά του ο κ. Νίκος Σοφρωνάς, γενικός διευθυντής ΕΙΑΣ, ενώ συμμετείχαν από την πλευρά της Επιστημονικής Επιτροπής Πανεπιστημιακών Καθηγητών οι κ.κ Γιάννης Πολλάλης και Αντώνης Ζαϊρης.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*