Εφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Συγγρός

«Λέμε λιγότερα και κάνουμε περισσότερα … αλλά είμαστε σίγουροι για αυτό που κάνουμε ή θα κάνουμε» έλεγε ο Πρόεδρος της Victory Promise και μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Σταμάτης Συγγρός που έφυγε από την ζωή σήμερα 5 Ιανουαρίου 2020.

“Έφυγε» σήμερα από κοντά μας ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας καλός φίλος, ένας όμορφος οικογενειάρχης, ένας άψογος επαγγελματίας, ο Σταμάτης Συγγρός” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου αμέσως όταν έμαθε για τον θάνατο του.

Ο Σταμάτης Συγγρός προσέφερε με ήθος και επαγγελματισμό τα μέγιστα στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης με την παρουσία του και μέσα από τις σχέσεις που είχε με τους συνεργάτες του

“Ο Σταμάτης προσέφερε χαρά σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και ανήκε σε αυτή την σπάνια κατηγορία ανθρώπων που μόνο καλά λόγια ακούγονταν για αυτούς, ενώ είχε μεγάλες επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο” τόνισε ο Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου μιλώντας σήμερα για την απώλεια του Σταμάτη.

Ο Σταμάτης αγαπούσε το επάγγελμα, το στήριζε αυτό και τους ανθρώπους του. Η ασφαλιστική αγορά έχασε έναν εξαίρετο επαγγελματία και έναν φίλο.

Ο Σταμάτης την άφησε την αγορά πλουσιότερη, στα βήματα του θα περπατά και δεν θα τον λησμονήσει ποτέ.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου και ώρα 15:00 στο ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο Χαλάνδρι.

Ελ. Ερμ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*