ΠΣΣΑΣ: Υπάρχουμε… διότι υπάρχουν οι συνάνθρωποί μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων και τα Μέλη του εκφράζουν την ειλικρινή συμπαράσταση προς τους πυρόπληκτους στην Εύβοια, την Αττική και την Πελοπόννησο που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, συμμετέχοντας άμεσα στις ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων.

Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ανάγκη αρωγής με καθημερινές πράξεις αλληλεγγύης,  ανακουφίζοντας στο ελάχιστο τον πόνο και την θλίψη που νιώθουν οικογενειάρχες, επαγγελματίες, παιδιά, γιαγιάδες και παππούδες που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τους κόπους μίας ζωής, όχι όμως την ελπίδα τους.

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση είναι παρούσα και ο καθένας από εμάς έχει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να παρέχει την αλληλεγγύη του μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα υποστήριξης.

Ο ΠΣΣΑΣ ανταποκρινόμενος άμεσα στο κάλεσμα της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε για την στήριξη των πληγέντων, προσφέρει περισσότερα από 700kg τρόφιμα διαρκείας και άλλα είδη 1ης ανάγκης στο ΕΕΑ για τον συντονισμό της διανομής τους.

Είναι δεδομένο ότι όλη η Ασφαλιστική Κοινότητα θα πράξει το καλύτερο δυνατό για την υποστήριξη των συμπολιτών μας, ασφαλισμένων και ανασφάλιστων, στο πλαίσιο της Κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης.

Ως Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε έμπρακτα να υποστηρίζουμε με πράξεις τους συμπολίτες μας διότι οι ανάγκες τους είναι διαχρονικές.

Επιπλέον, οποιοδήποτε μέλος μας ή συμπολίτης μας επιθυμεί να προσφέρει ατομική βοήθεια σε είδη 1ης ανάγκης, ας ακολουθήσει τον κάτωθι σύνδεσμο για να ενημερωθεί για περισσότερες λεπτομέρειες. 

https://www.insurance-eea.gr/arthra-insurance/to-e-e-a-sigkentroni-idi-protis-anagkis-gia-tous-piropliktous/

Δεν είναι πρωτοβουλία. Είναι θέμα ευθύνης, ανθρωπιάς και συμπαράστασης προς τους πληγέντες συμπολίτες μας με πράξεις αλληλεγγύης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*