Υδρόγειος Ασφαλιστική, λογότυπο

Οι Executive Partners του «Υδρόγειος Club» μας συστήνονται (μέρος β’)

«ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. – EUROSAFE»

Νικόλαος, Σωτήρης & Γεώργιος Αλεξόπουλος

Η εταιρεία μας ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. EUROSAFE έχει έδρα την Αλεξάνδρεια Ήμαθίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών και μόνο, από το έτος 1989. Εδώ και 15 χρόνια η συνεργασία μας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική είναι σχεδόν αποκλειστική. Αυτό είναι απόρροια αμοιβαίας εκτίμησης, εμπιστοσύνης και σίγουρα άριστης συνεργασίας επ ́ ωφελεία βεβαίως και των δύο πλευρών.

Η φερεγγυότητα και το υψηλό επίπεδο της εξυπηρέτησης από την πλευρά της Υδρογείου Ασφαλιστικής είναι οι βασικοί πυλώνες, οι οποίοι στηρίζουν τη συνεργασία μας. Μετά από 31 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ασφαλιστικής βιομηχανίας, με πτυχιακές σπουδές στην ασφαλιστική και χρηματοοικονομική επιστήμη, δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους κλάδους των ασφαλειών με μεγαλύτερη έμφαση στον κλάδο αυτοκινήτων και υγείας.

Στόχος της εταιρείας μας ήταν και παραμένει να έχει αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά με προμετωπίδα την άριστη γνώση των προϊόντων, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά μας. Με αυτούς τους στόχους έχουμε επενδύσει σε βασικούς άξονες ανάπτυξης όπως ιδιόκτητα γραφεία (επένδυση 500.000 ευρώ χωρίς δανεισμό), μηχανογράφηση, εκπαίδευση, προσωπικό και συνεργάτες, παράγοντες σημαντικούς για την επιβίωση αλλά και την εξέλιξή μας μέσα στο χρόνο. Σήμερα και στην ανατολή του 2020, το οποίο είναι γεμάτο προκλήσεις, ο κλάδος μας καλείται νομοτελειακά να καλύψει όλα εκείνα τα κενά και τις ατέλειες του υφιστάμενου ασφα-λιστικού συστήματος και την ουσιαστική κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων.

Στόχος μας λοιπόν είναι, σε αυτό το πεδίο και με αυτές τις προοπτικές, να διεκδικήσουμε πρωταγωνιστικό ρόλο και να παλέψουμε με στόχο και όριο τον… «ουρανό», με συνοδοιπόρο την Υδρόγειο Ασφαλιστική και τους πολύτιμους ανθρώπους της. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την πρωτοβουλία αυτής της παρουσίασης και να απευθύνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλους τους ανθρώπους και τα στελέχη της εταιρείας.

«ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε. – SOFOS INSURANCE AGENCY»

Χρήστος Σοφός

Η SOFOS INSURANCE AGENCY A.E. δραστηριοποιείται στον χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από το 1978 εξυπηρετώντας πάνω από 140.000 ιδιώτες και επιχειρήσεις. Με την εμπειρία τεσσάρων δεκαετιών στην ασφαλιστική αγορά που διαθέτουν οι ιδρυτές της, αλλά και την κουλτούρα του σύγχρονου επιχειρείν, όπως εκφράζεται μέσα από την οπτική της δεύτερης γενιάς της οικογένειας, η Sofos Insurance Agency αποτελεί μία δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία, που έχει πάντα ως κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο.

H πορεία της εταιρείας ξεκινά το 1978, όταν ο Χρήστος Σοφός και η Δέσποινα Σοφού αποφασίζουν να εργαστούν ως ανεξάρτητοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Σταδιακά δημιουργούν το προσωπικό τους χαρτοφυλάκιο, επενδύουν στην κατάρτισή τους, διευρύνουν τη γνώση τους και «εντρυφούν» στις ασφαλίσεις. Έτσι το 1986. έχοντας πλέον εμπειρία ετών. ιδρύουν το δικό τους ασφαλιστικό πρακτορείο με τη μορφή ατομικής επιχείρησης.

Το 1997 μετατρέπουν την ατομική επιχείρηση σε Ε.Π.Ε. με την ονομασία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Ε.Π.Ε.» και, εν συνεχεία, το φθινόπωρο του 2006, ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρεία πρακτόρευσης ασφαλιστικών εταιρειών με την επωνυμία «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΟΦΟΥ Α.Ε. (Sofos Insurance Agency A.E.)» ως συνέχεια της Ε.Π.Ε. Το 2013 η διοίκηση της Εταιρείας αποφασίζει να κάνει ένα στρατηγικό βήμα παρά τη δύσκολη συγκυρία στην οικονομία και διευρύνει σημαντικά τις συνεργασίες της ενώ ταυτόχρονα αναμορφώνει ριζικά τη δομή του δικτύου της. Μία συνεργασία που προσέδωσε κύρος και αξιοπιστία στη SOFOS INSURANCE AGENCY ήταν και αυτή με την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

H συνεργασία πήρε σάρκα και οστά το καλοκαίρι του 2013 και έκτοτε οι δύο εταιρείες διατηρούν άρρηκτες σχέσεις. Οι δυνατότητες της Υδρογείου Ασφαλι-στικής στην έκδοση όλων των κλάδων ασφάλισης, αλλά και η εξυπηρέτησή της καθώς και ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας συμπνέουν απόλυτα με τη φιλοσοφία της Sofos Insurance Agency.

Ζεστοί άνθρωποι με πάθος για το επάγ-γελμά τους, στέκονται δίπλα στη Sofos Insurance Agency για μια εξαετία ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά της για ευρεία αναγνώριση και εξέλιξη στην ασφαλιστική αγορά.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΛΑΧΟΥ

Βασιλική Βλάχου

Το Ασφαλιστικό Γραφείο Βλάχου, με μακροχρόνια εμπειρία και υπευθυνότητα στις ασφαλιστικές υπηρεσίες, λειτουργεί στην Άμφισσα από το 1990, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης.

H ασφάλιση είναι ένας θεσμός που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Και η εμπιστοσύνη είναι κάτι που κερδίζεται με χρόνο και προσπάθεια.Έχοντας την εμπειρία του χθες και την γνώση και την όρεξη για το αύριο συνεχίζω την παρακαταθήκη του πατέρα μου.

Το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι έτοιμο για τις μελλοντικές αλλαγές που γίνονται ραγδαία στην ασφαλιστική αγορά.Με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών φροντίζουμε να προτείνουμε τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις σε όλους τους κλάδους. Το γραφείο μας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους κλάδους ζωής και υγείας, τεχνικών ασφαλίσεων, κατοικιών και επιχειρήσεων, στον κλάδο αυτοκινήτων καθώς και στις ασφαλίσεις ατυχημάτων.

Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας λόγω της τεχνογνωσίας και της συνεχούς ενημέρωσής μας όσον αφορά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς καθώς επίσης και λόγω των συνερ-γασιών μας με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Ή Υδρόγειος Ασφαλιστική μας στηρίζει στον καθημερινό αγώνα όχι μόνο παρέχοντάς μας σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις αλλά και δείχνοντας μας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Ή εταιρεία και οι άνθρωποί της στέκονται δίπλα μας κάθε μέρα, από την έκδοση μέχρι την αποζημίωση, καταλαβαίνοντας τα προβλήματα της αγοράς. Ή στενή και ανθρώπινη σχέση με την Υδρόγειο Ασφαλιστική μας εμπνέει την εμπιστοσύνη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με έναν πολύ δυνατό σύμμαχο για ένα πιο ασφαλές μέλλον.

Πηγή: Περιοδικό Voice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*