Υδρόγειος Ασφαλιστική, λογότυπο

Οι Executive Partners του “Υδρόγειος Club” μας συστήνονται

«CONTRACT Α.Ε.» Ευστάθιος Μπουτάκης

Η Contract γεννήθηκε το 1994, όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα πρακτορείο με φιλοσοφία
Agency.

Σήμερα, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Έχουμε δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο μοντέλο, με βάση τη λογική του Agency στον Κλάδο Ζωής και Υγείας στα αποκλειστικά μας δίκτυα, ενώ στις γενικές ασφαλίσεις συνεργαζόμαστε με επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες, κάνοντας έρευνα αγοράς για την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και παρέχοντας όλες τις λύσεις στον συνεργάτη μας.

Εδρεύουσα στην καρδιά της Καβάλας, η εταιρεία μας έχει παρουσία σε ολόκληρη την Ελλάδα, πελατολόγιο που ξεπερνά τους 70.000 πελάτες και περισσότερες από 450 συνεργασίες που αναπτύσσονται μέσα από 3 μοντέλα συνεργασίας:

-Δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών Broker Insurance House διατηρώντας 18 υποκαταστήματα που λειτουργούν με φιλοσοφία Agency.

-Ευρύ Δίκτυο Franchise αποκλειστικών συνεργατών.
-Δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατών. Το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιό μας είναι σήμερα σε Κλάδους
Γενικών Ασφαλίσεων, αλλά διατηρούμε ιδιαίτερα σημαντικό χαρτοφυλάκιο και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, με αναπτυξιακή φιλοσοφία μέσα από διαδικασίες agency, παρέχοντας στους συνεργάτες μας όλη την υποστήριξη που χρειάζονται για να αναπτυχθούν δυναμικά στον κλάδο. Μέχρι σήμερα
έχουμε με επιτυχία ενώσει τις δυνάμεις μας και ολοκληρώσαμε συμπράξεις με μεγάλα σχήματα, έχοντας πετύχει σημαντική ομοιογένεια και πιστεύουμε ότι αυτή η εμπειρία μας μπορεί να αποτελέσει τον οδηγό μας στο άμεσο μέλλον, στοχεύοντας να πρωταγωνιστήσουμε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Σήμερα η Contract ΑΕ πλαισιώνεται από άλλες τέσσερις (4) εταιρείες:

-Την Εταιρεία Contract AEEΔ,
-την Πύλη Υγείας ΙΚΕ,
-την Contract Net OE, και,
-την Εταιρεία μεσιτείας Contract Insurance Broker LTD, που εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας και με την οποία φέτος ιδρύσαμε υποκατάστημα στην Ελλάδα.

«MEDUSA BROKERS O.E.»
Θεοδώρα και Σοφία Θεοδωρίδου

Η εταιρεία «MEDUSA», ιδρύθηκε το 1992 με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μέλος του MDRT (Top Of The Tables) και LIMRA για πάνω από 20 χρόνια, καταλαμβάνει εδώ και 22 χρόνια τις πρώτες θέσεις σε Ελλάδα – Ευρώπη και παγκοσμίως. Εξειδικεύεται στην εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, οργανισμών και ομάδων μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο ελέγχου της ασφαλιστικής αγοράς με μονοπωλιακού κόστους και όρων συμβόλαια.

Πιστεύοντας και επενδύοντας στις ανθρώπινες σχέσεις:

Οι συνεχείς πρωτιές της εταιρείας σε όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους και καθ’ όλη την πορεία της, έρχονται να αναγνωρίσουν την ποιότητά μας που έγκειται στα προϊόντα, τις υπηρεσίες και το ανθρώπινο δυναμικό μας.

Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι απομακρύνονται εμείς πιστεύουμε και επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις με τον πελάτη. Στοχεύοντας στην σωστή εξυπηρέτηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, η εταιρεία μας επιδιώκει τη διαχείριση των ασφαλιστικών αναγκών στοχεύοντας στη μείωση του κόστους, την ταχεία αποζημίωση και τη σωστή εξυπηρέτηση.

Κερδοφορία: Όλα αυτά τα χρόνια, η εταιρεία μας ακολουθεί μια συνεχή ανοδική πορεία οφειλόμενη στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, που αποδεικνύεται από την υψηλή διατηρησιμότητα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων τους καθώς και τη διαρκή ανάπτυξη του πελατολογίου μας, αποτελούμενο
κατά κύριο λόγο από μεγάλες μονάδες του κλάδου της ιατρικής, της βιομηχανίας καθώς και του τουρισμού, κατέχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό ασφαλισιμότητας στην Ελλάδα.

MEDUSA και Υδρόγειος Ασφαλιστική: Η εταιρεία μας βρίσκεται σε άριστη συνεργασία με την Υδρόγειο Ασφαλιστική κυρίως στον κλάδο Αστικής Ευθύνης εδώ και 15 χρόνια με σχέσεις εμπιστοσύνης και από τις δύο πλευρές. Σήμερα και η MEDUSA και η Υδρόγειος Ασφαλιστική παίζουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο Αστικής Ευθύνης και επεκτείνουμε την άψογη συνεργασία μας και στους υπόλοιπους κλάδους, με σκοπό την παροχή ακόμη καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

«ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡΟΚΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.»
Αθανάσιος Γεροκούδης

Η ενασχόλησή μου με την ασφαλιστική αγορά, ως ανεξάρτητος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής,
ξεκινά το 1991. Το 1995 προχωρώ στην ίδρυση του ασφαλιστικού γραφείου ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΡΟΚΟΥΔΗΣ & ΣΙΑ, το οποίο δραστηριοποιείται στο Νομό Φθιώτιδας και τις γύρω περιοχές, παρέχοντας ολοκληρωμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Το γραφείο ακολουθεί μία συνεχή ανοδική πορεία, διευρύνει συνεχώς το χαρτοφυλάκιό του και φθάνει σήμερα να εξυπηρετεί με συνέπεια ένα ευρύ πελατολόγιο, το οποίο μας εμπιστεύεται και μας τιμά με την προτίμησή του.

Με γνώμονα την μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία μας στον ασφαλιστικό κλάδο καθώς και τη γνώση της τοπικής αγοράς, το ασφαλιστικό μας γραφείο είναι σε θέση να παρέχει ασφαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Πρώτιστο μέλημά μας παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας σε όλα τα στάδια, από την πρώτη διερεύνηση των αναγκών τους, την εμπεριστατωμένη πρόταση των κατάλληλων ασφαλιστικών προγραμμάτων έως τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μετά τη σύναψη του συμβολαίου και τη διαχείριση
της ζημιάς, με αμεσότητα, επαγγελματισμό και ευαισθησία.

Με την Υδρόγειο Ασφαλιστική η συνεργασία μας μετρά 25 χρόνια και χαρακτηρίζεται από σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Δεν θα δίσταζα να πω ότι η εταιρεία αποτελεί για εμάς μια μεγάλη οικογένεια. Τα στελέχη και οι άνθρωποί της βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας παρέχοντας
ουσιαστική υποστήριξη, λύσεις και ανταπόκριση στα θέματα που μας απασχολούν. Η σημασία που η Υδρόγειος Ασφαλιστική αποδίδει στο ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή την καθιστά μοναδική στο χώρο της γι’ αυτό και είναι τιμή μας να συμπορευόμαστε μαζί της με κοινή αποστολή την προστασία των πελατών μας και την περαιτέρω ανάδειξη της αξίας της ασφάλισης στην κοινωνία.

Πηγή: Περιοδικό Voice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*