Αδ. Γεωργιάδης: Μεγάλη άνθιση στον ασφαλιστικό κλάδο, στηρίζουμε τα ΣΔΙΤ

Επί τάπητος τέθηκε η επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του αντιπροέδρου της ΝΔ, κ. Άδωνι Γεωργιάδη από τον Ν. Μακρόπουλο, πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της “Ευρώπη Ασφαλιστική” και Δημοτικό Σύμβουλο του δήμου Αθηναίων.

Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή των κρίσιμων εθνικών εκλογών, ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιέγραψε το πλάνο της επόμενης μέρας με την Νέα Δημοκρατία στον κυβερνητικό θώκο και τα πρώτα νομοσχέδια που θα τεθούν προς ψήφιση.

Αναφερόμενος σε ζητήματα του κλάδου, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως για την επικουρική ασφάλιση οι νέοι ασφαλισμένοι θα έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν αν θα δίνουν τα χρήματα τους σε δημόσιο επικουρικό φορέα ή θα κάνουν ιδιωτική ασφάλιση για να αξιοποιούν τα χρήματα τους με τον τρόπο που εκείνοι θεωρούν καλύτερο.

Πιστεώ πως ο κλάδος των ασφαλειών θα γνωρίσει μεγάλη άνθιση στην Ελλάδα την επόμενη 4ετία. Πιστεύουμε πολύ στις συμπράξεις ΣΔΙΤ και εκεί υπάρχει μεγάλη ύλη για τις ασφαλιστικές να επεκταθούν. Καλό είναι να γίνει ώστε να και η Ελλάδα να προσεγγίσει τον ευρωπαϊκό Μ.Ο στον ασφαλιστικό κλάδο“, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Στην ομιλία του ο κ. Μακρόπουλος εξήρε τις προσπάθειες και του κ. Γεωργιάδη

Διαβάστε αναλυτικά: N. Μακρόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης για οικονομία και ασφάλειες

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*