N. Μακρόπουλος, Αδ. Γεωργιάδης για οικονομία και ασφάλειες

της Ελενας Ερμείδου

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος είναι ένας έμπειρος επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Αδωνις Γεωργιάδης ένας έμπειρος επιτυχημένος πολιτικός. Και οι δύο μαζί διαθέτουν τα χαρακτηριστικά του ηγέτη. Ξέρουν να βάζουν στόχους, να εργάζονται μεθοδικά χωρίς να παραμερίζουν τις ανθρώπινες αξίες. Ο Νικόλαος Μακρόπουλος κέρδισε την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και στις δημοτικές εκλογές πέτυχε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων. Ο Αδωνις Γεωργιάδης θα εκλεγεί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στις 8 Ιουλίου διότι έχει τον κόσμο δίπλα του.

Χαρακτηριστική η αναφορά του β’ αντιπροέδρου της ΝΔ προς τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ευρώπης Ασφαλιστικής για την εκλογή στο Δήμο Αθηναίων «για να πωλήσεις δεν φτάνει να ξέρεις να πουλάς καλά, πρέπει να έχεις και πολύ καλό προϊόν».

Και οι δύο μίλησαν χτες στην εκδήλωση που παρέθεσε η Ευρώπη Ασφαλιστική στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace Hotel στο Κεφαλάρι για τα σχέδια τους για την ανάπτυξη και την οικονομία της Ελλάδας.

Η επόμενη ημέρα της ανάπτυξης θα πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να είναι φιλική για τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις. Το επιχειρείν θα τοποθετηθεί σε άλλη διάσταση, πολύ πιο ξεκάθαρη με περισσότερες ευκαιρίες.

Σε άλλη διάσταση προετοιμάζεται να κινηθεί και η ιδιωτική ασφάλιση. Θα υπάρξει πολλή ύλη στις ασφάλειες τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής στην Β’ Αθηνών Αδωνις Γεωργιάδης. Η υλοποίηση των ΣΔΙΤ θα προσδώσει ανάπτυξη στο κλάδο.

Τομές και στο ασφαλιστικό, όπου στους νέους ασφαλισμένους θα δοθεί η ευκαιρία σε ό,τι αφορά την επικουρική ασφάλιση τους να διαλέγουν ανάμεσα σε δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση. Η επιλογή ανάμεσα στα δύο είδη ασφάλισης δεν μπορεί να δοθεί στους παλαιούς ασφαλισμένους καθώς ο κίνδυνος να καταρρεύσει το ασφαλιστικό σύστημα θα είναι μεγάλος τόνισε ο κος Γεωργιάδης.

Περαιτέρω μιλώντας για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας ο κος Γεωργιάδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναμόρφωση του φορολογικού, στην μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 15% το 2020 και 15% το 2021 δηλώνοντας ότι δεν επανεμφανιστεί πολιτική τοξικότητα τύπου Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ και οι διαχωρισμοί των παρατάξεων και καλές και κακές με στόχο την σπίλωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*