Ασπίς, Commercial Value: Ξεκινά o τροχός να δουλεύει

της Ελενας Ερμείδου

Εβδομήντα εκατομμύρια ευρώ καταβλήθηκαν από το 2016 που ξεκίνησε η διαδικασία αποζημιώσεων δικαιούχων Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value  μέχρι τα τέλη του 2018. Οι διαδικασίες νέων ελέγχων έχουν λόγω ημερών σταματήσει σύμφωνα με ανακοίνωση. O τροχός για Ασπίς και Commercial Value ξεκινά να δουλεύει ουσιαστικά από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η τελευταία ανακοίνωση του ασφαλιστικού εκκαθαριστή έγινε στις 14 Μαρτίου 2019 για 426 επιπλέον συμβόλαια, συγκεκριμένα 319 για την    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια) και 107 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια).

Η διαδικασία προσωρινών διανομών βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση του ασφαλιστικού εκκαθαριστή οι  υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρείες θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη του Πάσχα 30/04/2019

Τα συνολικά συμβόλαια που έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί για να λάβουν αποζημίωση είναι 43.646 συμβόλαια εκ των οποίων 27.148 αφορούν στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 16.498 στην COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*