kaspersy lab, logo, laptop, hands, keyboard, hacker

KasperskyLab: Νέο παγκόσμιο πρόγραμμα ενίσχυσης των συνεργατών της

Κάθε επιχειρησιακή υπολογιστική υποδομή είναι μοναδικά πολύπλοκη. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που καλύπτουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες – από την υβριδική cloud ασφάλεια έως την άμυνα από στοχευμένες επιθέσεις και την προστασία βιομηχανικών δικτύων. Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές, η Kaspersky Lab δημιούργησε ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών με την επωνυμία «Kaspersky United». Tο πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες της Kaskpersky Lab – πωλητές, παρόχους υπηρεσιών και ενοποιητές συστημάτων– να εστιάζουν στις πωλήσεις των προϊόντων της Kaspersky Lab που άπτονται της δικής τους εξειδίκευσης. Οι συνεργάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτικά, εργαλεία, αλλά και σε εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, ενώ ταυτόχρονα θα επωφελούνται και από ένα νέο αδιάβλητο σύστημα χρηματικών ανταμοιβών.

Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, όσον αφορά στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η πολυπλοκότητα της υποδομής του τομέα της Πληροφορικής είναι ο παράγοντας που ασκεί τη μεγαλύτερη πίεση στους CISOs.. Η πολυπλοκότητα διευρύνει το πεδίο επιθέσεων και δυσχεραίνει την προστασία όλων των καίριων σημείων στις υποδομές, καθώς δημιουργεί απαιτήσεις για ειδικά μέτρα ψηφιακής ασφάλειας. Σαν αποτέλεσμα, οι πάροχοι ψηφιακής ασφάλειας ενδέχεται να πρέπει να αναπτύξουν σε βάθος την εξειδίκευσή τους για ορισμένους τομείς, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας του τομέα της Πληροφορικής.

Μέσω του προγράμματος Kaspersky United, οι συνεργάτες μπορούν να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν έσοδα ανάλογα με το επίπεδο εξειδίκευσής τους (Registered, Silver, Gold και Platinum) σε ένα ή περισσότερα domains: σε λύση (υβριδική cloud ασφάλεια, διαχείριση απειλών και προστασία, πρόληψη εξαπατήσεων) ή σε υπηρεσίες, όπως ο διαχειριστής παροχής υπηρεσιών, ο διαχειριστής παροχής εντοπισμού και απόκρισης ή το εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*