ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εκδήλωση βράβευσης συνεργατών στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

H MINETTA Ασφαλιστική πραγματοποίησε, στους φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, εκδήλωση για τη βράβευση των συνεργατών της, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2023.

Περισσότεροι από 50 συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματα που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και συνεργάτες οι οποίοι διαχρονικά διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας τους με την Εταιρία, έλαβαν τιμητική βράβευση.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν επίσης συμβολικά, για την έμπνευση που προσφέρει η προσπάθειά τους, δύο από τους αθλητές που υποστηρίζει η ΜΙΝΕΤΤΑ, η Πρωταθλήτρια της Πάλης – με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο – κ. Μαρία Πρεβολαράκη και ο Κολυμβητής Υπεραποστάσεων και κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες κ. Σπύρος Χρυσικόπουλος.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων κ. Ναταλία Γιαννιού ενώ ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, αφού ευχαρίστησε τους βραβευθέντες για την επίτευξη των στόχων τους, διαβεβαίωσε ότι η Εταιρία θα συνεχίσει να ανανεώνεται διαρκώς υποστηρίζοντας με κάθε δόκιμο τρόπο το ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Με αυτήν την πρακτική η ΜΙΝΕΤΤΑ θα εξακολουθήσει να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για το δίκτυο, με προσανατολισμό στην ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη των αναγκών του κοινού και την άμεση, δίκαιη αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης:

Brokers Union: Τριπλή διάκριση από την ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*