H Designia Insurance Agents τίμησε τους κορυφαίους συνεργάτες της

Αναγνωρίζοντας πάντα την αφοσίωση και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες και τα αποτελέσματα των συνεργατών της, η Designia Insurance Agents διοργάνωσε μια ξεχωριστή εκδήλωση με προσκεκλημένους επιλεγμένους συνεργάτες του δικτύου της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, βραβεύτηκαν οι συνεργάτες που ξεχώρισαν με το έργο τους στο συνολικό χαρτοφυλάκιο του 2023, με τη βράβευσή τους να αναδεικνύει τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της Designia Insurance Agents για άλλη μια χρονιά. Η εκδήλωση έκλεισε με την ανακοίνωση εκ μέρους της εταιρείας του νέου κανονισμού πωλήσεων, ο οποίος περιλαμβάνει αυξημένες προμήθειες και μπόνους επίτευξης στόχων, καθώς και ένα ταξίδι επιβράβευσης για επιλεγμένους συνεργάτες της Designia Insurance Agents.

Ο Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων της Designia Insurance Agents, Νίκος Κάρκουλας, απευθυνόμενος στους συνεργάτες της εταιρείας ανέφερε σχετικά: «Σας ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωσή σας και τη συνεχή προσπάθεια να ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Όλοι γνωρίζουμε πως το 2023 ήταν ένα δύσκολο έτος, με πολλές και πρωτοφανείς προκλήσεις, ωστόσο αποδείξαμε ότι με τη συνεργασία κανένα εμπόδιο δεν είναι αξεπέραστο. Είναι χαρά για όλους εμάς στην Designia Insurance Agents να συνεργαζόμαστε μαζί σας και είμαι βέβαιος ότι η ομάδα μας θα καταφέρει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά τη νέα χρονιά. Άλλωστε όπως λέω πάντα, τις εταιρείες τις κάνουν οι άνθρωποι. Όσο πιο δυνατός είναι ο καθένας από εμάς, τόσο πιο δυνατή γίνεται και η ομάδα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε τα εργαλεία να εκπληρώνετε τα “θέλω” σας.»

Η Άννυ Τρύφων, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Designia Insurance Agents, εξέφρασε τις ευχαριστίες της στους συνεργάτες της εταιρείας, δηλώνοντας: «Η αποτελεσματικότητα και η αφοσίωσή σας στους κοινούς μας στόχους είναι δύο βασικά στοιχεία που σας έκαναν να ξεχωρίσετε τη χρονιά που μας πέρασε. Αν έπρεπε ωστόσο να ξεχωρίσω το βασικό συστατικό, αυτό θα ήταν ο επαγγελματισμός σας και το ομαδικό πνεύμα που διακρίνει την ομάδα μας. Το 2023 ήταν ακόμη μία απαιτητική χρονιά, στην οποία μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία καταφέραμε να μετατρέψουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για ανάπτυξη και βελτίωση. Σας ευχαριστούμε για την ουσιαστική συμβολή σας στο να κάνουμε πράξη την φιλοδοξία μας να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και πάντα δίπλα σε κάθε ανάγκη των πελατών μας με αποτελεσματικές λύσεις.»

Οι συνεργάτες που διακρίθηκαν για το συνολικό τους χαρτοφυλάκιο το 2023, ήταν οι εξής:

1ος : ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ ΑΣΦ.ΠΡΑΚΤ. & ΣΥΝΤ.ΑΣΦ.ΠΡΑΚ ΙΚΕ
2ος : ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
3ος : ΚΩΣΤΟΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*