Συνεργασία Doctor Care-Generali για τη γυναικεία υγεία

Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Doctor Care ξεκινά ως ειδικό συμβεβλημένο πολυϊατρείο επίσημη συνεργασία με τον ασφαλιστικό όμιλο Generali, τον δεύτερο μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Η σύμβαση προβλέπει την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στο Doctor Care για όλες τις ασφαλισμένες γυναίκες που εντάσσονται στο ασφαλιστικό πρόγραμμα «Health Keeper» της Generali, με αποκλειστικότητα στους Δήμους Θεσσαλονίκης, Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Θερμαϊκού, Θέρμης, Καλαμαριάς,  Κορδελιού-Ευόσμου, Νέαπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Χαλκηδόνας και Ωραιοκάστρου.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Health Keeper» σχεδιάστηκε ειδικά από τη Generali με στόχο να φροντίζει για το ευ ζην των ασφαλισμένων της, σύμφωνα με τη φιλοσοφία της για ολιστική προσέγγιση της υγείας. Δίνοντας έμφαση στην πρόληψη, παρέχει ολοκληρωμένη εξωνοσοκομειακή κάλυψη με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Προς αυτή την κατεύθυνση η σύναψη της νέας συνεργασίας με το Doctor Care εξασφαλίζει στις ασφαλισμένες του προγράμματος τις μέγιστες παροχές πρωτοβάθμιας υγείας στο μεγαλύτερο πολυϊατρείο των Βαλκανίων, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα-Παρασκευή 7:30-21:00 και Σάββατο 09:00-15:00.

Οι ασφαλισμένες της Generali μπορούν πλέον να αξιοποιούν τα προνόμια και τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουν οι 70 κορυφαίοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων και το εξειδικευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό στις εξοπλισμένες με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής εγκαταστάσεις του Doctor Care, οι οποίες εκτείνονται σε 1.700 τ.μ.

Η ενεργοποίηση της συνεργασίας επιτρέπει στους ασφαλισμένους της Generali να έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες του Doctor Care, καλώντας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, στο τηλεφωνικό κέντρο του Doctor Care: 2315.555.555 (e-mail: contact@doctorcare.gr).

Παράλληλα, η μετάβαση των ασφαλισμένων της Generali στο Doctor Care είναι ιδιαίτερα εύκολη, καθώς βρίσκεται σε κομβικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στη Ναύαρχου Κουντουριώτου & Παγγαίου 1, έναντι του λιμένα, ενώ πλησίον υπάρχουν χώροι στάθμευσης 400 περίπου θέσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*