11η Ημερίδα Insurance Forum, σε συνεργασία με τον σύλλογο ασφαλιστών Λάρισας

Μετά την επιτυχημένη ημερίδα του insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη, η Insurance Innovation διοργανώνει για πρώτη φορά ημερίδα στην πόλη της Λάρισας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών του νομού.

logo-asfalistes-larissasΈτσι λοιπόν, η 11η Ημερίδα του insuranceforum.gr, με θέμα «Οι εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και η εφαρμογή του Solvency II. Εταιρείες και διαμεσολαβητές μπροστά σε νέα δεδομένα», θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, 17.00-21.00, στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa. Συντονιστής της ημερίδας θα είναι ο Αριστείδης Βασιλειάδης, γενικός διευθυντής της Insurance Innovation, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η κοπή πίτας του Συλλόγου Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημερίδες του insuranceforum.gr διαθέτουν μια νέα οργανωτική δομή, που περιλαμβάνει ομιλίες αλλά και -κυρίως- «τραπέζια συζήτησης», συμμετοχή των παρισταμένων, ανταλλαγή απόψεων και έκδοση συμπερασμάτων.

Στο πρόγραμμα της ημερίδας, η οποία καλείται να διαδραματίσει τον δικό της πρωτοποριακό και αναπτυξιακό ρόλο στην ασφαλιστική αγορά του νομού Λάρισας, θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα όπως:

  • Κλάδος αυτοκινήτου – ανταγωνισμός άνευ ορίων
  • Μαύροι κωδικοί και αθέμιτες πρακτικές
  • Solvency II και πώς αυτό επηρεάζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Επηρεάζονται μόνο οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις από την εφαρμογή της οδηγίας; Υπάρχει ενιαία βούληση να αποβληθούν από την αγορά κακές πρακτικές του παρελθόντος, όπως οι μαύροι κωδικοί και οι αθέμιτες πρακτικές; Μέχρι πού θα φθάσει ο ανταγωνισμός στον κλάδο αυτοκινήτων; Ποιος ωφελείται και ποιος βλάπτεται; Πώς έχουν μεταβληθεί οι καταναλωτικές συμπεριφορές στο πλαίσιο της οικονομικής ύφεσης; Σε αυτά και άλλα ερωτήματα θα κληθούν να απαντήσουν κατά τη διάρκεια της ημερίδας εκπρόσωποι των εταιρειών και της διαμεσολάβησης, ανεξάρτητοι επιστήμονες και ειδικοί εισηγητές.

Η ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λάρισας,του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ).

 

Μεγάλοι Χορηγοί Ημερίδας

ΑRAG Νομική Προστασία 

Glassdrive

Interlife Ασφαλιστική

Oρίζων Ασφαλιστική

 

Χορηγός Ημερίδας

AIG

 

Η ημερίδα υποστηρίζεται επικοινωνιακά από:

Τα κλαδικά site Asfalisinet.gr, insuranceworld.gr, insurance-eea.gr

Τα κλαδικά έντυπα insuranceworld και asfalizomai

Τα οικονομικά site Euro2day.gr και sofokleousin.gr

 

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τα χορηγικά πακέτα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο τηλ.: 2312 201 003 ή στο e-mail: administrator@insuranceforum.gr.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*