Η ομάδα του Τμήματος Εκπαίδευσης της Generali κ. Ν. Μπλάνας, Χ. Ζόγκου & ο Διευθυντής Εκπαίδευσης κ. Κ. Χομόνδοζλης

GENERALI ACADEMY: Δωρεάν Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης σε όλο το Δίκτυο Συνεργατών

Συνεπής στη φιλοσοφία της να στηρίζει τους Συνεργάτες της σε κάθε τους βήμα, η Generali προχωράει στην διεξαγωγή σεμιναρίων επανεκπαίδευσης σε όλους τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, είτε αυτοί ανήκουν στο Δίκτυο Αgency, είτε στο Ανεξάρτητο Δίκτυο, απορροφώντας παράλληλα και όλα τα σχετικά κόστη.

Η Generali Hellas ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες και διασφάλισε έγκαιρα την απαραίτητη πιστοποίηση από την Εποπτική Αρχή, την Τράπεζα της Ελλάδος, για να προσφέρει στους Συνεργάτες της τα εκπαιδευτικά σεμινάρια επαναπιστοποίησης.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την απόφαση Αριθμ. 45/21−11−2014 της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΤτΕ «Επανεκπαίδευση και Επαναπιστοποίηση Γνώσεων των (Αντ)Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών», απαιτούνται τουλάχιστον 75 ώρες παρακολούθησης σεμιναρίων, σε διάστημα πέντε ετών από την ημερομηνία απόκτησης του πρώτου πιστοποιητικού γνώσεων ή από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης∙ και έκτοτε, τουλάχιστον 75 ώρες για κάθε επόμενη πενταετία.

Η απόφαση προβλέπει ακόμη ότι οι Εταιρείες αναλαμβάνουν οι ίδιες να διεξάγουν τα σεμινάρια των συνεργατών τους, υποχρεωτικά για όσα αφορούν στα προϊόντα που προωθούν και προαιρετικά για τα γενικότερα θεσμικά θέματα της αγοράς και τις δεξιότητες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Επιπλέον, δύνανται να παρέχουν οι ίδιες την αντίστοιχη (επαν)εκπαίδευση και στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με τους οποίους διατηρούν ανεξάρτητη συνεργασία, η να προβαίνουν προς τούτο σε συνέργειες με εκπαιδευτικούς φορείς.

Η Generali Hellas, με σημαντική τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης, επέλεξε να αξιοποιήσει το σύγχρονο εκπαιδευτικό της κέντρο και να προσφέρει η ίδια, εντελώς δωρεάν, την απαραίτητη επανεκπαίδευση σε όσους από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές το επιθυμούν. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, το επόμενο διάστημα, από στελέχη των Τμημάτων Εκπαίδευσης & Πωλήσεων, τα οποία διακρίνονται για τη μακρόχρονη εμπειρία τους, τη βαθιά γνώση της αγοράς και την υψηλή τους εξειδίκευση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Generali Academy λειτουργεί εδώ και μία δεκαετία, έχοντας να επιδείξει πλούσιο εκπαιδευτικό έργο και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται, τόσο στα αυστηρά κριτήρια της νομοθεσίας, όσο και στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία.

«Η Generali επενδύει συνεχώς σε δομές εκπαίδευσης, καθώς θεωρεί ότι η γνώση και η συνεχής ανάπτυξη των δεξιοτήτων, είναι το ουσιαστικό πιστοποιητικό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για μια επιτυχημένη καριέρα σε μια ιδιαίτερα έντονα ανταγωνιστική αγορά», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος εκπαίδευσης της Generali Hellas κ. Κωσταντίνος Χομόνδοζλης. Για το λόγο αυτό έχει διαμορφώσει ένα ευέλικτο και απόλυτα ανανεωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ώστε να προσφέρει στους ασφαλιστές τα απαραίτητα εργαλεία για την ανάπτυξη των ασφαλιστικών τους εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*