Περισσότεροι από 400 σύνεδροι και 1.500 διαδικτυακοί θεατές στο 8ο Insurance Conference

[starbox]

Με μεγάλη συμμετοχή στελεχών από την ασφαλιστική αγορά και τη διαμεσολάβηση, καθώς και εκπροσώπων φορέων και της πολιτείας, πραγματοποιήθηκε το 8o Insurance Conference 2015, στις 24 Ιουνίου στο Divani Caravel.
Τις συζητήσεις και τις ομιλίες παρακολούθησαν ζωντανά περισσότεροι από 400 σύνεδροι και 1.500 διαδικτυακοί επισκέπτες μέσω live streaming, ενώ κατά τη διάρκεια των εργασιών του, δόθηκε η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καταθέσουν ερωτήσεις και απόψεις μέσω της εφαρμογής Conferience.

IMG_7916

8ο Insurance Conference 2015

Μέσα από διαδραστικές διαδικασίες οι ομιλητές ανέλυσαν σημαντικά ζητήματα της ασφαλιστικής αγοράς, που οδήγησαν σε συζητήσεις και δεκάδες ερωτήσεις στο χώρο του συνεδρίου, αλλά και σε “networking” έξω από την αίθουσα.

IMG_7959

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers S.A. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου,Σύμβουλος Ασφαλιστικών Εργασιών, Όμιλος Τράπεζας Πειραιώς και Γιάννης Βερμισσώ, δημοσιογράφος

Το ενδιαφέρον κέντρισε η συζήτηση των κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Τριαντάφυλλου Λυσιμάχου σχετικά με τις πρακτικές στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων από το δικτυο του bancassurance.
Στο συνέδριο επίσης παρουσιάστηκαν καινοτόμα εργαλεία, που μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη λειτουργία και την ανάπτυξη των ασφαλιστικών από τις εταιρείες ΕΥ, Fadata, ΙΒΜ, First Data, Earnix, PK DATA.

867C3368

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, πρόεδρος ΕΑΕΕ – Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Eurolife ERB

Επίσης ο Baris Idemen, CFA Charterholder and Certified Internal Auditor, εκπρόσωπος της Τουρκικής ασφαλιστικής εταιρείας Anadolu Hayat Emeklilik μετέφερε τις εμπειρίες του στους παρευρισκόμενους. Σημαντικές πληροφορίες μετέφεραν στους συνέδρους οι κ,κ. Δρ. Θεόδωρος Α. Βοντετσιάνος, Διευθυντής Πνευμονολόγος, Συντονιστής, Ελληνικό Δίκτυο για την Υγιή και Ενεργό Γήρανση (EIP on AHA) και ο κ. Γιάννης Γαλάκης, Iniohos Advisory Services, INTERFIMA Expert.

IMG_7779

Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, Ερρίκος Μιχαήλ Μοάτσος, Δ/νων Σύμβουλος, ΑΧΑ Ασφαλιστική, Γεώργιος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής, Εθνική ΑΕΕΓΑ, Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και Γιάννης Βερμισσώ, δημοσιογράφος

Τα video του συνεδρίου και αναλυτικά οι συζητήσεις των πάνελ θα αναρτηθούν στο insuranceworld.gr τις επόμενες ημέρες.

Την ιστοσελίδα του συνεδρίου μπορείτε να δείτε εδώ

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*