Στον Θάνο Κουλουτμπάνη το σύνολο των μετοχών της Infotrust

Στην εξαγορά του υπολειπόμενου 30% των εταιρειών Infotrust ΑΕ και Infotrust AEBEK, κατέχοντας πλέον το 100% των δύο εταιρειών, προχώρησε η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ (με διακριτικό τίτλο ComnCom) του Θάνου Κουλουτμπάνη, έναντι τιμήματος ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΕ, τον Ιανουάριο του 2023, είχε προχωρήσει στην εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών 70% της ασφαλιστικής Infotrust ΑΕ και της Infotrust AEBEK έναντι τιμήματος 2 εκατ. ευρώ.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Infotrust κ. Θάνος Κουλουτμπάνης δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την πορεία που πραγματοποιεί τον τελευταίο χρόνο η ασφαλιστική εταιρεία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι σταθερός στόχος παραμένει η δημιουργία νέων δεδομένων στην Ασφαλιστική Πρακτόρευση. «Η επένδυσή αυτή επιβεβαιώνει την πεποίθηση της ComnCom ότι η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έχει τεράστιες προοπτικές. Η Infotrust θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις και θα έχει ηγετική θέση με κινητήριο μοχλό το δίκτυο των συνεργατών της», σημειώνει ο ίδιος.

Η Infotrust εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον συνιδρυτή της εταιρείας Γιώργο Κόπτση για την πολύτιμη συνεισφορά του αυτά τα χρόνια και εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής του πορείας.

Η INFOTRUST είναι το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά.

Με 24 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

Ο κ. Κουλουτμπάνης είναι μέτοχος – επενδυτής σε εταιρείες πληροφορικής, ΑΠΕ, ενεργειακής διαχείρισης, real estate και start ups. Από τον Δεκέμβριο του 2017 είναι Γ’ Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, ενώ την περίοδο 2020 – 2022 διατέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*