Tι σηματοδοτεί η στρατηγική συνεργασία Infotrust – H.B.U. O.E.

Στον “χορό” των συνεργειών συνεχίζουν να”χορεύουν” οι εταιρείες της διαμεσολάβησης, οι οποίες αποδεικνύουν ότι μπορούν να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και την αύξηση της παραγωγής, όντας ένα κανάλι διανομής που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.

Η αγορά διάγει μία από τις πιο σημαντικές περιόδους των τελευταίων ετών. Οι ασφαλιστές βαδίζουν σε μια νέα πραγματικότητα και κατανοούν την αναγκαιότητα βελτιστοποίησης των διαδικασιών και των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω επενδύσεων και συνεργειών.

Τούτων λεχθέντων, μια νέα στρατηγική συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στην Infotrust Α.Ε. και η H.B.U. O.E.  με βασικό στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη στην αγορά της Β. Ελλάδος.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Θάνος Κουλουτμπάνης Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Infotrust Α.Ε. η σύμπραξη αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για ένα συνεργασιών και συνεργειών με αξιόπιστες εταιρείες διαμεσολάβησης, οι οποίες συμβαδίζουν με την φιλοσοφία της Infotrust.

O κ. Παντελής Τελιορίδης, υπεύθυνος ανάπτυξης της H.B.U. O.E., ανέφερε ότι «η νέα αυτή συνεργασία έχει ως σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων για τους συνεργάτες και τους πελάτες της H.B.U. Ο.Ε. και ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Infotrust θα αποτελέσει τον βασικό συνεργάτη μας για τα επόμενα πολλά χρόνια».

Η H.B.U. και η Infotrust θα συνεργαστούν μεταξύ άλλων στην προώθηση εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων, στην ανάπτυξη πλατφορμών για την ακόμη γρηγορότερη εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και στη δημιουργία νέων ασφαλιστικών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες καταναλωτών και επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Com&Com του Θάνου Κουλουτμπάνη, ανακοίνωσε πρόσφατα την εξαγορά του 70% της Infotrust Α.Ε. Πρακτορεύσεις Ασφαλειών έναντι 2 εκατ. ευρώ και ως φαίνεται η νέα διοίκηση θέτει ισχυρούς στόχους ανάπτυξης.

Με 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 450 συνεργατών, 80.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

H H.B.U. O.E. αποτελεί ένα πρακτορείο ασφαλειών με μεγάλη εμπειρία, προσφέροντας καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας, ζωής και επένδυσης που ανταποκρίνονται στο σύγχρονο τρόπο ζωής, βοηθώντας σας να προχωράτε μπροστά με σιγουριά. Ειδικεύεται μεταξύ άλλων στα προγράμματα Αστικής Ευθύνης, Εταιρικής Ασφάλισης, Ασφάλισης Εγγυήσεων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*