Ψήφος εμπιστοσύνης στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση το deal INFOTRUST με CROMAR

Ένα deal ιδιαίτερου συμβολισμού που μπορεί να αποτελέσει προπομπό περαιτέρω συνεργειών στον ασφαλιστικό κλάδο αποτελεί η είσοδος της Cromar στο μετοχικό κεφάλαιο τη Infotrust μετά την ολοκλήρωση της ΑΜΚ που πραγματοποιήσε η εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης από τη Θεσσαλονίκη. Επί της ουσίας, η επένδυση αυτή είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις προοπτικές που παρουσιάζει η αγορά της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και αποτελεί “ψήφο εμπιστοσύνης” στον κλάδο.

Σημειώνεται πως ο John Croker δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης μέσω της Cromar Insurance Brokers LTD. Πέραν των δραστηριοτήτων στον τομέα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, διατηρεί επίσης χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε τομείς όπως η ακίνητη περιουσία, η ενέργεια και η πληροφορική.

Υπενθυμίζεται πως η Cromar ιδρύθηκε το 1999, συνεχίζοντας μία καταξιωμένη διεθνή πορεία 70 και πλέον ετών της ιδρύτριας οικογένειας Croker. Ως ανταποκριτής (coverholder) της αγοράς των LLOYD’S και άλλων διεθνών ασφαλιστικών εταιριών, η Cromar προσφέρει ειδικά σχεδιασμένα ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Την ίδια ώρα, η εν λόγω συμφωνία αποτελεί από τους σημαντικότερους σταθμούς της 22χρονης πορείας της Infotrust, καθώς έρχεται να ισχυροποιήσει την θέση της, να διευρύνει τις προοπτικές ανάπτυξης, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια νέα στρατηγική αναζήτησης επενδυτικών επιλογών, σε ένα περιβάλλον προκλήσεων στις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς.

Βάιος Κρόκος

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*