INTERAMERICAN: Η επιβράβευση γίνεται δωρεά! 

To Smart Drive της Anytime ενισχύει το έργο τριών Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων

H Anytime της Interamerican, μας οδηγεί προς έναν κόσμο όπου πρωτοβουλίες σχετικές με την ασφαλή οδήγηση και την υπευθυνότητα, προσφέρουν ουσιαστικό αποτύπωμα στην κοινωνία. Στο πλαίσιο του προγράμματος ασφάλισης Smart Drive της Anytime και συγκεκριμένα του ανταποδοτικού συστήματος Smart Points πραγματοποιήθηκαν δωρεές στους συνεργαζόμενους κοινωνικούς φορές Παιδικά Χωριά SOS, Οργάνωση ΓΗ και Make roads safe Hellas.

Το «έξυπνο» app τηλεματικής που έχουν την δυνατότητα να κατεβάσουν οι πελάτες του Smart Drive, αναγνωρίζει την τήρηση των ορίων ταχύτητας, την αποφυγή χρήσης κινητού στην οδήγηση, την προοδευτική και ομαλή μείωση και επιτάχυνση και επιβραβεύει την προσπάθεια του οδηγού προσφέροντας Smart Points σε κάθε ασφαλή διαδρομή. Οι χρήστες της εφαρμογής Smart Drive, κερδίζουν πόντους, αν σε κάθε διαδρομή τηρούν τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης, τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε συνεργάτες της Anytime με τη μορφή εκπτωτικών κουπονιών. Ωστόσο, η πιο σημαντική δυνατότητα που παρέχει το πρόγραμμα, είναι ότι ο οδηγός, μπορεί να επιλέξει να δωρίσει τους πόντους του σε μια από τις συνεργαζόμενες Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις. Η δωρεά Smart Points των χρηστών μεταφράζεται από την Anytime σε οικονομική στήριξη των συγκεκριμένων Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων.

Μέσα από το πρόγραμμα Smart Drive, η Anytime υποστηρίζει έμπρακτα  την ασφαλή οδήγηση και στηρίζει τους πελάτες της ώστε να κάνουν πράξη την κοινωνική υπευθυνότητά τους με άμεσο τρόπο, έχοντας ως αφετηρία την πεποίθηση ότι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα για όλους.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το σύστημα Smart Points της Anytime στο https://www.anytime.gr/car/programs-covers/smartdrive 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*