Ο Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA & Senior LIMRA Consultant & Instructor τη LIMRA και ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican, με την ομάδα των νέων managers του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican.

Οι νέοι managers του δικτύου πωλήσεων Agency της Interamerican ενισχύουν τις δεξιότητές τους

…μέσω του εκπαιδευτικού εργαστηρίου Fast Track to Management της LIMRA

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ολοκληρώθηκε στην Ερέτρια, το πενθήμερο εκπαιδευτικό εργαστήριο Fast Track to Management, της LIMRA, για τους νέους managers γραφείων πωλήσεων του δικτύου Agency της Interamerican. Στόχος του προγράμματος ήταν να βοηθήσει τους νέους managers να μεταβούν ομαλά, στον νέο ρόλο τους πραγματοποιώντας την «αλλαγή νοοτροπίας» που απαιτείται, ώστε να εκτελούν αποτελεσματικότερα τις βασικές δραστηριότητες της εργασίας τους, στοχεύοντας, παράλληλα, σε υψηλότερες παραγωγικές επιδόσεις.

Το εργαστήριο επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων εντοπισμού και επιλογής νέων ασφαλιστικών συμβούλων, στην παρουσίαση των προοπτικών καριέρας που ανοίγεται στα γραφεία πωλήσεων της Interamerican, καθώς και στην εκπαίδευση και διαχείριση της απόδοσής τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε επίσης, στο πώς οι νέοι managers μπορούν να βοηθήσουν τα μέλη της ομάδας τους να εντοπίζουν πιθανούς πελάτες και να αναπτύσσουν τη φυσική τους αγορά.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν o Μανώλης Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA and LOMA, Senior LIMRA Consultant & Instructor. Σημειώνεται ότι την εισήγηση της πρώτης μέρας πραγματοποίησε ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, Sales Operations Manager της Interamerican.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*