Μέλος της ΠΟΑΔ ο ΠΣΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ μαζί με τον Πανελλήνιο σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΣΑΣ ανακοινώνουν την ένταξη του ΠΣΑΣ ενός ιστορικού Σωματείου Πανελλαδικού χαρακτήρα στους κόλπους της ομοσπονδίας ως Μέλος της.

Μετά από διαβουλεύσεις δύο ετών και με γνώμονα το συμφέρον της διαμεσολάβησης εκατέρωθεν οι Πρόεδροι των δύο οργάνων Κα Γουργούλη Θεοδώρα και Κος Τσολάκης Ηλίας υπέγραψαν σήμερα 9/5/2023 την ιστορική αυτή σύμπραξη ώστε από κοινού να αξιοποιούν τις απαιτήσεις των καιρών .

Τσολάκης Ηλίας: “Αξίζουμε καλύτερες ημέρες και θα τις ζήσουμε”

Το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης περνάει μέσα από συμπράξεις και μεγάλα οράματα. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα η διαμεσολάβηση κρατάει πολύ δυνατά τα ηνία της αγοράς .

Ο Έλληνας επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πράκτορας ,μεσίτης ή συντονιστής καθημερινά επιβεβαιώνεται με την απόφαση της πλειοψηφίας των πολιτών αυτής της χώρας να του δίνουν πάνω από το 55% των ασφαλίστρων που εισπράττονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Είναι εκείνο το γρανάζι που είναι απαραίτητο ώστε να λειτουργήσει μια ασφαλιστική εταιρεία.  Τράπεζες και εναλλακτικά δίκτυα θα συνεχίσουν να είναι ουραγοί αυτής της εξίσωσης.

Γουργούλη Θεοδώρα: “H διαμεσολάβηση ενωμένη προχωρά στην επόμενη ημέρα και οδηγεί τον ασφαλιστικό κλάδο στην θέση που του αξίζει “. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*