Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο βράβευσε την Φιλίππα Μιχάλη

Tο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο διοργάνωσε το παραδοσιακό Πρωτοχρονιάτικο δείπνο στην Αθήνα προς τιμήν των μελών, συνεργατών και φίλων του και παρουσία υψηλόβαθμων εκπροσώπων του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού και τραπεζικού κόσμου.

Πρόκειται για την εναρκτήρια εκδήλωση της χρονιάς του Επιμελητηρίου στην Αθήνα, κατά την οποία επίσημος ομιλητής ήταν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας.

Ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός του Υπουργείου Στέγασης, Αστικής Ανάπτυξης και Δόμησης, νέος Εντεταλμένος της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας για την Ελληνογερμανική Συνέλευση (ΕΓΣ), κ. Sören Bartol, απηύθυνε χαιρετισμό.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έλαβε χώρα απονομή τιμητικών βραβείων σε τέως Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου.

Μεταξύ αυτών η κα. Φιλίππα Μιχάλη, πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, η οποία βραβεύτηκε και δήλωσε έτοιμη ώστε να αναλάβει τα καθήκοντά της στην NN HELLAS.

Ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος ΔΣ του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:

«Η ελληνική οικονομία, αν και σήμερα αντιμετωπίζει την τρίτη σε σειρά κρίση κατάφερε να ανταπεξέλθει μέσα από μια συνολική προσπάθεια, στην οποία συμμετείχε σύσσωμο το εγχώριο επιχειρείν, έχοντας ως σύμμαχό του το ξένο επενδυτικό κοινό. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο συμμεριζόμενο την κρισιμότητα της περιόδου, ενέτεινε καθ΄ όλη τη διάρκεια του 2022 τις πρωτοβουλίες του και θα επιμείνει και φέτος, αλλά και το 2024, οπότε θα εορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, αλλά και στα χρόνια που θα επακολουθήσουν, ώστε Ελλάδα και Γερμανία να δράσουν με πνεύμα συνεργατικότητας, σύμπνοιας και αλληλεγγύης, με κοινές στοχεύσεις στον ευρύτερο χώρο της οικονομίας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*