Interbrand: Καλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο η Allianz

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Allianz ανακηρύχθηκε η #1 ασφαλιστική εταιρεία παγκοσμίως στη φετινή κατάταξη της Interbrand με τα 100 καλύτερα brands διεθνώς (Best Global Brands). Με την αξία του brand να αγγίζει το εντυπωσιακό ποσό των 18,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Allianz φέτος καταγράφει άνοδο 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε σύγκριση με το 2021, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Interbrand, η Allianz κατατάσσεται στο νούμερο #34 ανάμεσα στα 100 καλύτερα brand παγκοσμίως. Με διψήφια ανάπτυξη ύψους 23%, η Allianz είναι ένα από τα 15 κορυφαία brands διεθνώς που σημείωσαν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη την προηγούμενη χρονιά.

H κ. Φιλίππα Μιχάλη, CEO της Allianz Ελλάδος, δήλωσε σχετικά:

«Με την εγγύηση της Interbrand, είμαστε και φέτος, για 4η χρονιά, η #1 ασφαλιστική εταιρεία διεθνώς. Με τη δύναμη που μας προσφέρουν 155.000 εργαζόμενοι και 122.000 διαμεσολαβητές, εξασφαλίζουμε το μέλλον των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η δυναμική αυτή μας δίνει προοπτική για την επόμενη μέρα και στην Ελλάδα.»

Για την πλήρη κατάταξη των 100 κορυφαίων brands της Interbrand, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://interbrand.com/best-global-brands/, ενώ για τη συνολική έκθεση με την ολοκληρωμένη ανάλυση, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://interbrand.com/best-brands/.

Φιλίππα Μιχάλη, Allianz: Ευθύνη του ηγέτη να αξιοποιήσει τις δεξιότητες κάθε μέλους μιας ομάδας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*