ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ: Οι δηλώσεις του προέδρου Χρήστου Νούνη για τη νέα θητεία και το δ.σ

Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και με αυξημένη συμμετοχή μελών πανελλαδικά οι εκλογικές αρχαιρεσίες του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) που έλαβαν χώρα το διήμερο 27 και 28 Απριλίου 2022.

Ειδικότερα, βάσει του πρακτικού της αρμόδιας για την διενέργεια των εκλογών Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν οκτακόσια δέκα οκτώ (818) ασφαλισμένα μέλη του Ταμείου, εκ των οποίων τετρακόσια δύο (402) μέλη με επιστολική ψήφο. Από το σύνολο των 818 ψηφοδελτίων, ευρέθησαν 807 έγκυρα ψηφοδέλτια, 4 άκυρα και 7 λευκά.

Κατόπιν της διαλογής από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, εξελέγησαν τακτικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, με την ακόλουθη σειρά ψήφων που έλαβε έκαστος, οι εξής υποψήφιοι:

Ο Πρόεδρος του Ταμείου, κ. Χρήστος Νούνης ευχαριστεί προσωπικώς και εγκαρδίως όλα τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. για την πολύτιμη προσφορά τους στα διοικητικά πεπραγμένα της προηγούμενης τετραετίας και καλωσορίζει τα νέα εκλεγμένα μέλη στη διοικητική ομάδα του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ευχόμενος σε αυτά καλή και κυρίως παραγωγική θητεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*