Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

Στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ εγγράφηκε ο Καθηγητής Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Αριστείδης Σάμιτας.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Χρήστος Νούνης: “Καλωσορίζω στο ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ τον Καθηγητή Χρηματοοικονομικής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αριστείδη Σάμιτα, ο οποίος υπέβαλε αίτηση εγγραφής του στους 2 Κλάδους Παροχών του Ταμείου”.

Ο κ. Σάμιτας συνεχάρη την Διοίκηση του Ταμείου για το έργο και την εξωστρέφεια που επιδεικνύει ως προς την ανάπτυξή του και δεσμεύτηκε για την προσωπική του συνδρομή στην προσπάθεια ενημέρωσης των συναδέλφων του για την εν γένει αξία συμμετοχής στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης και του ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ειδικότερα.

Να θυμίσουμε ότι το Ταμείο ιδρύθηκε το Μάιο του 2004 και αποτελεί το πρώτο επαγγελματικό ταμείο που άνοιξε την αυλαία του θεσμού της επαγγελματικής ασφάλισης στην Ελλάδα.

Αρχικά για τους εργαζομένους του Yπουργείου Οικονομικών και πλέον για όλους τους εργαζομένους του Στενού και του Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*