Ο ΣΕΣΑΕ και η πρόκληση της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ)

Με μεγάλο ενδιαφέρον και εντυπωσιακή συμμετοχή ανταποκρίθηκαν τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς στην πρόσκληση του ΣΕΣΑΕ για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) και Ασφαλιστική Αγορά: Πρακτικές οδηγίες χρήσης.» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Απριλίου  στις 5:30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων Α1 της ασφαλιστικής εταιρείας ERGO . 

Ο Σύνδεσμος διοργάνωσε αυτή την ημερίδα, αναγνωρίζοντας τον μεγάλο βαθμό χρησιμότητας των εργαλείων που θα προσφέρει η Τεχνητή Νοημοσύνη στην αναβάθμιση των ασφαλιστικών εργασιών και πρακτικών. 

Τον συντονισμό της Ημερίδας ανέλαβε ο κ. Κώστας Βούλγαρης.  

Οι διακεκριμένοι ομιλητές της εκδήλωσης κ. Κρασονικολάκης Ιωάννης,  Head of Applied Intelligence and Predictive Analytics, Technology Intelligence & Performance της Grant Thornton, κα Ξηντάρα Δήμητρα, Cybersecurity, Senior Manager της PWC  και ο κ. Δημητρακόπουλος Γεώργιος, Καθηγητής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, οι οποίοι ανέδειξαν, ο καθένας από τη δική του πλευρά, το πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ) ως εργαλείο βελτίωσης της επαγγελματικής μας δραστηριότητας θα εφαρμοστεί και θα επηρεάσει τις εργασίες του ασφαλιστικού κλάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*