Σε νέες αγορές μπαίνουν οι ασφαλιστικές το 2018

της Ελενας Ερμείδου

Νέα κεφάλαιο ανοίγει για τις ασφαλιστικές που έχουν υπογράψει συνεργασίες με τις εταιρείες του κλάδου ενέργειας, στην προσπάθεια τους να ανανεώσουν και να εκσυγχρονίσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Στόχος των νέων συνεργασιών η αύξηση των πωλήσεων και η κάλυψη των νέων καταναλωτικών αναγκών.

Αρχικά μέσα στο 2017, η Axa  με την Elepedison, και στο τέλος του 2018, η υπογραφή συνεργασίας, Φυσικό Αέριο Αττικής με την Interamerican και την EuropeAssistance. Ξεχωρίζει και η συνεργασία της Ευρωπαϊκή Πίστης με την Volton αλλά και της ZeniΘ με την EY ZHN.

Η συνεργασία της  Axa  – Elepedison  καλύπτει καταναλωτές που χάνουν ακούσια την εργασία τους, καταναλωτές που αδυνατούν να εργαστούν προσωρινά λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, καθώς και καταναλωτές που θα εισαχθούν σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

Η συνεργασία Φυσικό Αέριο με Interamerican και EuropeAssistance προσφέρει πολλαπλές επιλογές καλύψεων προς τον πελάτη. Μέσω της συνεργασίας  με τον όμιλο της Interamerican  προσφέρεται στον πελάτη ασφάλεια του περιεχομένου του σπιτιού τους σε περίπτωση κλοπής πυρκαγιάς, φυσικών καταστροφών για ποσό μέχρι 3.000 ευρώ για την προστασία στο σπίτι και την επιχείρηση. Μέσω της συνεργασίας με το Φυσικό Αέριο, η EuropeAssistance προσφέρει προς τους πελάτες δωρεάν 24ωρη υπηρεσία επείγουσας τεχνικής βοήθειας  από ζημιές σε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ζημιές σε λέβητα, τζάμια, υπηρεσίες κλειδιών, κ.τ.λ.

Σε ό,τι αφορά την Ευρωπαϊκή Πίστη και την συνεργασία με την Volton, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, επιλέγοντας την Volton για προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας ή της επιχείρησής τους, εξασφαλίζουν 1,5% επιστροφή ασφαλίστρων σε κάθε υπάρχον ή μελλοντικό συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Επιπρόσθετα, εξασφαλίζουν εντελώς δωρεάν για ένα έτος, την ασφάλιση του περιεχομένου της κατοικίας ή της επιχείρησής τους.

Αξιόλογη και η συνεργασία της ZeniΘ με την EY ZHN. Η ZeniΘ, το αέριο Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας σε συνεργασία με την F Club παρέχουν στους πελάτες την κάρτα υγείας ΕΥ ΖΗΝ.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*