Αναπτύσσει δυναμική η Alter Ego της Ευρωπαϊκής Πίστης

του Βάιου Κρόκου

Θετικά είναι τα νέα και για την θυγατρική της Ευρωπαϊκής Πίστης, Alter Ego που δραστηριοποιείται στο Facilities Management. Ο κύκλος εργασιών για το 2016 αυξήθηκε αισθητά στα 9 εκ. ευρώ έναντι 6,9 εκ. το προηγούμενο έτος ενώ βελτιωμένα ήταν και τα κέρδη προ φόρων, 133 χιλ. ευρώ έναντι 104 χιλ. προηγουμένως.

Πέραν τούτων, νέες ευκαιρίες αύξησης των μεγεθών της δημιουργούνται από σημαντικές συνεργασίες όπως με το Κέντρο Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” (παροχή υπηρεσιών – waste management, pest control, mailromm, first aid, καθαρισμός)

Παράλληλα, νέα οφέλη αναμένεται να προκύψουν μέσω της Partner Hotel σε συνεργασία με την εξειδικευμένη ιταλική εταιρεία iniziative Venete για την διαχείριση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων.

Κομβικής σημασίας όμως θα πρέπει να θεωρείται η συνεργασία με την Fraport που ανέλαβε επισήμως τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας. η Alter Ego συνεργάζεται σε 7 από αυτά (Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Χανιά, Καβάλα, Ζάκυνθος, Άκτιο Κεφαλλονιάς)

Αναλυτικά, η Alter Ego, ακολουθώντας την τακτική διείσδυσης στην αγορά των επιχειρήσεων, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες τους προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως τεχνική υποστήριξη, διαχείριση έργου μετεγκατάστασης, μελέτη & κατασκευή χώρων, διάθεση ατόμου υποδοχής, υπηρεσίες καθαρισμού, απολυμάνσεις, διαμόρφωση & συντήρηση χώρων πρασίνου, catering, ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών συστημάτων τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου.

Τέλος, συμπληρώνει το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών της με την ακόλουθη στρατηγική μονάδα MEDICALL – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ, με αντικείμενο δραστηριοποίησης την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας.

Τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής Πίστης μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*