Τα διοικητικά στελέχη της Interamerican με συνεργάτες του Γραφείου Πωλήσεων Χίου, κατά τα εγκαίνια

Interamerican: Ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων Agency στη Χίο

Εντυπωσιακά αναδείχθηκε η δυναμική του Γραφείου Πωλήσεων στη Χίο στην εκδήλωση που οργάνωσε η Interamerican στις 28 Μαρτίου, με αφορμή τα εγκαίνια της νέας στέγης του. Άλλωστε η εταιρεία, στο πλαίσιο του σχεδίου «Genesis» για την ενίσχυση του Δικτύου Πωλήσεων Agency, επιχειρεί να ενδυναμώσει την παρουσία της ιδιαίτερα στην περιφέρεια, σε κομβικά αστικά κέντρα, και η Χίος βρίσκεται μεταξύ των επιλογών προτεραιότητας.

«Τα λιμάνια όπoυ επιλέγουμε να έχουμε παρουσία, όπως η Χίος -μετά τα νέα γραφεία μας σε Πειραιά και Σύρο πρόσφατα- φέρουν έναν ισχυρό συμβολισμό, δεδομένου ότι η ίδια η Interamerican αποτελεί ένα μεγάλο ασφαλιστικό λιμάνι για περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους» τόνισε ο Γιώργος Κώτσαλος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν επίσης τα διοικητικά στελέχη Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών, Ηλίας Μάλλιος, διευθυντής Δικτύου Tied Agency, Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ, Χρύσα Ελευθερίου, προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων & ΕΚΕ και Διονύσης Φίλης, assistant του Δικτύου Agency.

Όπως επεσήμανε ο κ. Κώτσαλος, η Interamerican προτάσσει τις δραστηριότητες ασφάλισης της υγείας στη Χίο, καθώς διαθέτει ένα αναπτυγμένο δίκτυο υγείας στο νησί, με 21 ιατρούς 11 βασικών ειδικοτήτων αλλά και συνεργασία με 7 διαγνωστικά κέντρα και με την πολυκλινική
Ελευθώ. To Γραφείο Χίου, με συντονίστρια τη Σταυρούλα Επιτροπάκη, διαθέτει ενεργό δυναμικό 17 συνεργατών ασφαλιστικών συμβούλων, με τους 10 από αυτούς να έχουν ενταχθεί κατά την τελευταία τριετία.

Η εταιρεία, με την ευκαιρία των εγκαινίων, τίμησε την ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», η οποία έχει βάση και στη Χίο, για τα παιδιά που αγκαλιάζει στο νησί (περίπου 30), στο πρόσωπο του υπευθύνου της Κιβωτού του Αιγαίου Νίκου Τάγαρη. Επίσης, αντιπροσωπεία στελεχών της εταιρείας επισκέφθηκε τα τοπικά γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και παρέδωσε σημαντική ποσότητα ειδών προσωπικής υγιεινής για τις ανάγκες των προσφύγων στον καταυλισμό Χίου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ακόμη οι Στ. Κάρμαντζης, αντιπεριφερειάρχης, Γ. Μπελέγρης, αντιδήμαρχος, Κλ. Χρύσης, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πλήθος φίλων και πελατών του Γραφείου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*