back to top
13.8 C
Athens
Πέμπτη 3 Απριλίου 2025

Βραβείο κατηγορίας GOLD στην Μινέττα Ασφαλιστική

Η Μινέττα Ασφαλιστική παρέλαβε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής –ΕΒΕΝ GR που εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network  βραβείο κατηγορίας  GOLD για την προσήλωσή της στον τομέα Επιχειρηματικής Ηθικής και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Η βράβευση της Εταιρείας πραγματοποιήθηκε στις 7/9 σε ειδική εκδήλωση του EBEN GR παρουσία μελών της Διεθνούς Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Η τιμητική αυτή διάκριση της Εταιρείας αφορά πιστοποίησή της βάσει του επιχειρηματικού μοντέλου Responsible Management Excellence (RME)  το οποίο καλύπτει τα δύο, ίσως, πιο σημαντικά κομμάτια της σύγχρονης επιχειρηματικής ζωής και Αριστείας, την Εταιρική διακυβέρνηση και την Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα.

- Advertisement -

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εταιρεία για πρώτη φορά φέτος έλαβε μέρος στη διαδικασία για την παραπάνω πιστοποίηση και είναι από τις ελάχιστες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί με το μοντέλο RME.

Ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Γεώργιος Μινέτας, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο, δηλώνει : «Η Επιχειρηματική Ηθική και η Κοινωνική Υπευθυνότητα είναι δύο έννοιες απόλυτα συνδεδεμένες με τις σύγχρονες επιχειρήσεις και την βιώσιμη ανάπτυξή τους.  Η Εταιρεία μας αποτυπώνοντας  την προσπάθεια της  για συνεχή ανανέωση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και με γνώμονα πάντα τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα που τη διέπει από την αρχή της λειτουργίας της εφαρμόζει συστήματα που συμβάλλουν τόσο στην βιώσιμη ανάπτυξή της όσο και στην προσφορά της στην κοινωνία. Στόχος μας είναι η ενίσχυση των δραστηριοτήτων  της Εταιρείας στους παραπάνω τομείς με καινοτόμα προγράμματα και δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.»

- Advertisement -

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γ. Στουρνάρας στα Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Οι συνταξιοδοτικές μεταρρυθμίσεις έχουν διασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος

Η θεσμική ομιλία του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, στην εκδήλωση «Επιχειρηματικά Βραβεία Χρήμα 2024» είχε θέμα «Πρόοδος, Προκλήσεις και Προτάσεις Πολιτικής για την Ελληνική Οικονομία»

«Η επιλογή ενός προγράμματος γενικής αστικής ευθύνης δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μια επένδυση στην προστασία, την ασφάλεια και την αξιοπιστία σας»

Λαμβάνοντας υπόψη δύο βασικούς πυλώνες, την κατανόηση των πραγματικών αναγκών των πελατών τους και την προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική σχεδιάζει προγράμματα γενικής και επαγγελματικής αστικής ευθύνης.

ΜΙΝΕΤΤΑ: Mια γιορτή για την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών 2024 (video)

Η ΜΙΝΕΤΤΑ γιόρτασε την Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών 2024 με μια ξεχωριστή βραδιά! Εργαζόμενοι και συνεργάτες παρακολούθησαν την επιτυχημένη θεατρική παράσταση "12 Ένορκοι" στο θέατρο...

Τα λαμπερά βραβεία επιχειρηματικότητας του ΕΕΑ με τις ηχηρές παρουσίες (vid)

Tη στόχευση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας στην εκδήλωση απονομής των Βραβείων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Διπλή Διάκριση για την Carglass Ελλάδος στα Belron Exceptional People Awards 2024

Δύο σημαντικές διακρίσεις κατέκτησε η Carglass®Ελλάδοςστον παγκόσμιο διαγωνισμό Belron® Exceptional People Awards 2024

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Ερώτηση σφήνα: Πώς περιμένουν να αυξήσουν τα μερίδια τους οι ασφαλιστικές;

Η απάντηση στην ερώτηση σφήνα του Ανασφάλιστου για πως περιμένουν να αναπτυχθούν οι ασφαλιστικές  δεν μπορεί να είναι μόνο μία, είναι πολλές

Αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το ΕΣΥ-Τι δείχνει έρευνα της GPO για τον ΠΙΣ

Παρά τις εξαγγελίες και τις προσπάθειες του Άδωνι Γεωργιάδη και της κυβέρνησης, αυξάνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών για το δημόσιο σύστημα υγείας

«Να ξαναγίνουμε ο εθνικός πρωταθλητής στην Ιδιωτική Ασφάλιση» το μήνυμα που Δ. Μαζαράκη από το βήμα της Επιθεώρησης Χρυσολόγου

«Δημιουργώντας… αστέρια»! Αυτό τον τίτλο επέλεξε φέτος η Επιθεώρηση του κ. Χρήστου Χρυσολόγου, δεδομένης της σταθερής δυναμικής της

H EUROINS Ελλάδος μέγας χορηγός του «13ΟY KALLITHEA RUN»

Για 13η συνεχόμενη χρονιά, η Ασφαλιστική Εταιρεία Euroins Ελλάδος στηρίζει έναν θεσμό που φέρνει κοντά τους κατοίκους της Καλλιθέας

Brokers Union: € 36 εκατ. παραγωγή, 15% αύξηση, ισχυρή ανάπτυξη στον κλάδο Ζωής & Υγείας

Η Brokers Union επιβεβαιώνει τη σταθερή της ανάπτυξη, κλείνοντας το 2024 με 36 εκατ. € καθαρή παραγωγή (συν δικαίωμα) και 15% αύξηση ασφαλίστρων.