back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025

ΒΙΟΙAΤΡΙΚΗ-Όμιλος Ιατρικού Αθηνών υποστηρικτές του Φόρουμ Δελφών

Συνεργασία για την ασφάλεια στο 6ο Οικονομικό Forum των Δελφών

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για ακόμη μία φορά, με στόχο την ασφαλή προετοιμασία και διεξαγωγή του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum VI), το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως 15 Μαΐου 2021, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.   

- Advertisement -

Το Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – που αποτελεί σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ελέγχου Covid-19 στη χώρα – έχει αναλάβει τον έλεγχο κορωνοϊού για όλες τις ημέρες προετοιμασίας και διεξαγωγής του Φόρουμ.

Τα τεστ Covid-19 καλύπτουν τους διοργανωτές, τους συνέδρους και όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους του Φόρουμ, από 42 χώρες. Ο Όμιλος θα εγκαταστήσει ιατρείο στο χώρο του Ζαππείου, όπου θα πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδήλωση του Φόρουμ.

- Advertisement -

Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Ομίλου ΒΙΟΑΙΤΡΙΚΗ, υπό συνθήκες πλήρους ασφάλειας. H μοριακή εξέταση PCR που διενεργείται στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει ειδικότητα μεθόδου 100% και ευαισθησία μεθόδου 99,17%, ενώ το γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) έχει ευαισθησία πάνω από 93% και ειδικότητα πάνω από 99%.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο μεγαλύτερος ελληνικός πόλος υγείας στη χώρα μας παρέχει, για μία ακόμη φορά, την ιατρική υποστήριξη σε κορυφαίες διεθνείς εκδηλώσεις, όπως αυτή του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών (Delphi Economic Forum VI). Σε αυτό το πλαίσιο έχει αναλάβει την Ιατρική Κάλυψη των υγειονομικών αναγκών που τυχόν προκύψουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Φόρουμ, με Κινητή Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, επανδρωμένη με έμπειρο ιατρό και εξειδικευμένους διασώστες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Διευκρινίσεις για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης rapid test

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής της υπεύθυνης δήλωσης «περί τήρησης της υποχρέωσης υποβολής των ανεμβολίαστων και μη νοσησάντων

Γ. Καντώρος: Υβριδικό μοντέλο στην εργασία, να κινηθούμε γύρω από τον ασθενή στην Υγεία

Για την εκπαίδευση στην περίοδο της πανδημίας μίλησε από την πλευρά του ο Ομότιμος Καθηγητής Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά, Μιλτιάδης Νεκτάριος.

Μ. Πολιτοπούλου, NN Hellas: Χωρίς την ψηφιοποίηση θα ήταν ανέφικτη η επιχειρησιακή συνέχεια

Ψηφιοποίηση: Κατά την εκτίμηση της κα Πολιτοπούλου, απαιτείται ο κατάλληλος συνδυασμός στην εργασία, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο στοιχείο και την καλή επικοινωνία που αποτελεί "κλειδί".

Κικίλιας: Πέντε σημαντικές αλλαγές για τη Δημόσια Υγεία

Στην αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στο τομέα της Δημόσιας Υγείας, όπως αναδείχθηκε την περίοδο της πανδημίας, έδωσε έμφαση ο υπουργός Υγείας μιλώντας στο Delphi Economic Forum.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Vivian Lab: Με νέα χρηματοδότηση, δημιουργεί τον πρώτο AI Coach για την εμμηνόπαυση και τη μακροζωία

Το Vivian Lab συγκέντρωσε €850.000 σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής την Eleven VC και τη συμμετοχή καταξιωμένων επενδυτών

Μικρές επιλογές, μεγάλη διαφορά: Πώς να επιλέγουμε σνακ για ενέργεια και συγκέντρωση

Πρακτικές συμβουλές και προτάσεις για σνακ που κάνουν τη διαφορά στην καθημερινή απόδοση, στο blog της Interamerican

PhARMA Innovation Forum: Ο εκτροχιασμός του clawback στα νοσοκομειακά φάρμακα απειλεί την πρόσβαση των ασθενών

Το clawback συνεχίζει να λειτουργεί ως τροχοπέδη για πρόσβαση σε σωτήριες θεραπείες, ενώ η Πολιτεία επιμένει στην υποχρηματοδότηση

Ειδική εξόρμηση της τροχαίας για τον νέο ΚΟΚ – Άνω των 14.000 ελέγχων στην Αττική

Η εντατικοποίηση των ελέγχων αποκτά ειδική σημασία για τον ασφαλιστικό κλάδο

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Vivian Lab: Με νέα χρηματοδότηση, δημιουργεί τον πρώτο AI Coach για την εμμηνόπαυση και τη μακροζωία

Το Vivian Lab συγκέντρωσε €850.000 σε έναν νέο γύρο χρηματοδότησης, με επικεφαλής την Eleven VC και τη συμμετοχή καταξιωμένων επενδυτών

THE NEW ERA OF LEADERSHIP: Το 12ο Ετήσιο Συνέδριο της GAMA Hellas – Cyprus έρχεται ανανεωμένο

Σε συνεργασία με την ΕΣΑΠΕ, η εκδήλωση υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που οι επαγγελματίες του κλάδου σκέφτονται, ηγούνται και εμπνέουν τις ομάδες τους

Ασφάλεια αυτοκινήτου: 6 καλύψεις που μπορούν να σε γλιτώσουν από χιλιάδες ευρώ

Η Pricefox αναλύει πόσο θα κόστιζαν χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου διάφορες συχνές επισκευές

Ενισχύει τη διοικητική της ομάδα η Εθνική Ασφαλιστική

Ο Α. Αϊλαμάκης αναλαμβάνει Chief Strategy & Transformation Officer και ο Α. Δένδης Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλίσεων

Πώς και γιατί από Τραπεζικός έγινα Ασφαλιστής

Απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του κ. Μελά Γιαννιώτη, στο υπό έκδοση βιβλίο «Καπνέμποροι και Καπνασφαλιστές»