back to top
21.4 C
Athens
Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2025

Θεοδώρα Γουργούλη, ΠΣΑΣ: Ο κόμπος έφθασε στο χτένι…

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται του ιστορικού ΠΣΑΣ καθώς με μια καυστική επιστολή της, η πρόεδρος κα Θεοδώρα Γουργούλη στηλιτεύει “κακώς κείμενα” στο εσωτερικό του Συνδέσμου. Κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις από μέλη του Δ.Σ που εμποδίζουν το έργο της, δηλώνει παράλληλα αποφασισμένη να διευλευκανθεί κάθε σημείο από τα πεπραγμένα (που απασχολούν εδώ και καιρό τον Σύνδεσμο) με στόχο οι διαμεσολαβητές να έχουν εικόνα και να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Αναλυτικά η επιστολή 

- Advertisement -

Ως  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, αλλά και ως μάχιμη επί 28 έτη ασφαλιστικός σύμβουλος, δεν μου επιτρέπεται να σιωπώ σε μεθοδεύσεις που ως σκοπό έχουν την απομάκρυνση μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, οι οποίοι  επιθυμούν την ανέλιξη του επαγγέλματός τους, τη συνένωση της διαμεσολάβησης και την οικονομική διαφάνεια των οικονομικών στοιχείων του ΠΣΑΣ .

Προσπάθησα με τη βοήθεια μελών του ΔΣ να προάγω, να ενώσω, να εξυγιάνω, να αποκαταστήσω την διαφάνεια, αλλά μεθοδεύσεις από μέλη του Δ.Σ εμποδίζουν το έργο μου. 

- Advertisement -

Τα βήματα που ακολούθησα έως και σήμερα για την επίτευξη των ανωτέρω είναι τα εξής:

  1. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου προς το ΔΣ του Συνδέσμου μου στις 28/12/19 (για την νόμιμη έκδοση  παραστατικών δαπανών  με τη συναίνεσή μου).
  2. Επέδωσα εξώδικη δήλωσή μου την 1-6-2020 προς την εταιρία “GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ” (διότι ποτέ δεν μου εδόθησαν τα στοιχεία που κατ’ επανάληψη ζητούσα ως όφειλα και ακόμα έως και σήμερα δεν γνωρίζω εγώ και πολλά μέλη του ΔΣ ποιος υπέγραψε τη σύμβαση με την εν λόγω διοργανώτρια εταιρία και με ποιους όρους για την ημερίδα του MDRT Day 2020).

Όμως:

  • Ουδέποτε έλαβα καμία ενημέρωση από την  “GRAND RAZZMATAZZ EVENTS ΙΚΕ” και ως εκ τούτου αναγκάστηκα να ακολουθήσω την δικαστική οδό για την πλήρη διαλεύκανση των άνω ενεργειών.
  • Το πάγιο αίτημα εμού και μελών του ΔΣ  που είναι η διενέργεια Γενικής Συνέλευσης, όπου θα συζητηθούν τεκμηριωμένα όλα τα θέματα που μας απασχολούν, παραμερίζεται, υποβιβάζεται (εκκρεμεί από τον Ιανουάριο 2020) και προωθείται από μέλη του Δ.Σ. η συζήτηση για  Ανακατανομή Αξιωμάτων του ΔΣ παρά την σχετική απαγόρευση από το Καταστατικό του Συνδέσμου μας.

Ο Σύνδεσμός μας δεν είναι οι καρέκλες μας.

Οι διαμεσολαβητές απομακρύνονται από τον φορέα τους.

Στην ουσία δεν λειτουργούμε…

«Ο κόμπος έφθασε στο χτένι»

Είμαι αποφασισμένη να τιμήσω την εμπιστοσύνη των συναδέλφων που με ψήφισαν και με την βοήθεια μελών του ΔΣ αλλά και της δικαιοσύνης να διαλευκανθεί κάθε σημείο και οι διαμεσολαβητές να αποφασίσουν πως θέλουν να είναι το αύριο του Συνδέσμου τους, αφού γνωρίσουν το σήμερα.

Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας η παρούσα επιστολή θα αποσταλεί στον κλαδικό τύπο προς ενημέρωση των μελών μας“.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ΠΣΑΣ συμμετείχε στο EEA Athens Run 2025

Ο Λ. Αποστολιώτης και ο Κ. Μαρκουίζος εκπροσώπησαν τον Σύνδεσμο στην εκδήλωση, προάγοντας την υγεία, την άθληση και τη συλλογική συμμετοχή

MDRT Day 2025: Ο ΠΣΑΣ με δυναμική παρουσία στο Porto Palace Hotel

Η παρουσία του Συνδέσμου επιβεβαιώνει τη στρατηγική του να υποστηρίζει έμπρακτα τα μέλη, προάγοντας την επαγγελματική ανάπτυξη και την καινοτομία

Η φωνή των ασφαλιστικών συμβούλων δυναμώνει – Έρευνα του ΠΣΑΣ δείχνει τον καθοριστικό ρόλο των θεσμικών αποφάσεων

Η διοίκηση του Συνδέσμου προχωρά σε παρεμβάσεις που θωρακίζουν το κανονιστικό πλαίσιο και επενδύει στη δημόσια παρουσία του

Η Στέλλα Ζουλινάκη και ο Αντώνης Δουνδουλάκης φώτισαν την Ημέρα του Ασφαλιστή στο «Μελίνα»

Οι διοργανωτές κρατούν «τη δύναμη της ομάδας, την αξία της συναδελφικότητας και το χαμόγελο όσων ήταν εκεί», γιατί «όταν μοιράζεσαι το όραμα, το ταξίδι γίνεται πάντα πιο φωτεινό»

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκπαιδεύει Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στα Χρηματοοικονομικά

Το 4ωρο πρόγραμμα θα καλύψει το πρώτο επίπεδο γνώσεων σε πεδία όπως η χρηματοδότηση, η επιχειρηματική διαχείριση και η ασφάλιση

Η ΠΟΑΔ για την Ασπίς Πρόνοια: «Μια πληγή που δεν κλείνει»

Για 16 χρόνια ανεμπόδιστης κωλυσιεργίας, ώστε να παρεμποδίζεται το έργο των ανθρώπων της διαμεσολάβησης, κάνει λόγο η Ομοσπονδία

Η ΕΑΔΕ ζητά την άμεση ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ – Αναγκαία η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στην Ιδιωτική Ασφάλιση

Η Ένωση επισημαίνει ότι με τον μηχανισμό αποζημίωσης του νόμου 5193/2025 η πολιτεία μπορεί να επισπεύσει τις σχετικές ενέργειες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκπαιδεύει Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στα Χρηματοοικονομικά

Το 4ωρο πρόγραμμα θα καλύψει το πρώτο επίπεδο γνώσεων σε πεδία όπως η χρηματοδότηση, η επιχειρηματική διαχείριση και η ασφάλιση

Η ΠΟΑΔ για την Ασπίς Πρόνοια: «Μια πληγή που δεν κλείνει»

Για 16 χρόνια ανεμπόδιστης κωλυσιεργίας, ώστε να παρεμποδίζεται το έργο των ανθρώπων της διαμεσολάβησης, κάνει λόγο η Ομοσπονδία

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ στήριξε ως χορηγός την ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

Η εταιρεία ενίσχυσε έμπρακτα μια πρωτοβουλία που συμβάλλει στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια του κλάδου

Η ARAG Hellas στο Διεθνές Sales & Strategy Meeting της ARAG SE στη Μαδρίτη

Η διήμερη συνάντηση είχε ως κύριο θέμα τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ως εργαλείου ανάπτυξης εργασιών