Οι γιορτές για τα παιδιά του Δικτύου των Συνεργατών και των υπαλλήλων της Prime Insurance φέτος ξεκίνησαν με τον διασκεδαστικότερο τρόπο. Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους απόλαυσαν την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα των Village Cinemas στο The Mall Athens την προβολή της παιδικής ταινίας «Εγώ ο Απαισιότατος 3».
Στο πλαίσιο της ετήσιας παιδικής γιορτής της Εταιρίας, μικροί και μεγάλοι γέλασαν, πέρασαν ωραία και αντάλλαξαν ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά. Ο χώρος πλημμύρισε με χαμόγελα και παιδικές χαρούμενες φωνές. Ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετίσουν όλοι τη χρονιά που φεύγει.
Στα παιδιά δόθηκαν δωράκια από το «Κάνε Μια Ευχή/Make-A-Wish», σε μία ελάχιστη κίνηση από την πλευρά της Prime Insurance να στηρίξει το σημαντικότατο έργο του Οργανισμού που πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.
Δημοφιλή Άρθρα
Ιστορικά αποτελέσματα για τον Όμιλο Allianz στο Β’ Τρίμηνο και Α’ Εξάμηνο του 2025
ΕΑΕΕ: +2,5% η παραγωγή ασφαλίστρων το 5μηνο, στα ~2,393 δισ. ευρώ
Καταγγελία ΟΑΣΕ για την εργοδοσία της NOS Insurance Services
Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών: Ένα εργαλείο στα χέρια του ασφαλιστή σε μια απαιτητική εποχή
Ο ΣΕΒ πρωτοστατεί στην προώθηση της ισότητας και της συμπερίληψης στην αγορά εργασίας – Κομβικός ο ρόλος της κας Φιλίππα Μιχάλη
