back to top
36.9 C
Athens
Σάββατο 26 Ιουλίου 2025

Oι “Super Heroes” της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, ενισχύοντας τη διαδικασία επιμόρφωσης των εργαζομένων της και με στόχο τη διαφοροποίησή της από τα συνήθη εκπαιδευτικά δεδομένα,  δημιούργησε 3 νέα animated videos, ενημερώνοντας τις Εσωτερικές της Υπηρεσίες για σημαντικά θέματα που αφορούν στις λειτουργίες των Compliance Officer, Data Protection Officer και Security Officer.

Στόχος της Εταιρίας, με τη δημιουργία των συγκεκριμένων φρέσκων και σύγχρονων videos, ήταν να εξηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο, τις σύνθετες λειτουργίες της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, της Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ασφάλειας Πληροφοριών, ενδυναμώνοντας με αυτόν τον τρόπο την κουλτούρα του Οργανισμού στα τρία αυτά πεδία. Αυτό επιτεύχθηκε με το σχεδιασμό ειδικών χαρακτήρων “Super Heroes”, έναν για κάθε λειτουργία, που ενημερώνουν, αναλύουν και επεξηγούν στους εργαζόμενους τα ενίοτε πολύπλοκα και δυσνόητα θέματα λειτουργιών που πρέπει όλοι να γνωρίζουν και να κατανοούν, αντικαθιστώντας σε κάποιες περιπτώσεις τις εκτενείς παρουσιάσεις και τα πολλαπλά email.

- Advertisement -

Με τα διάρκειας περίπου 2 λεπτών videos, τα οποία έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες εικαστικές τάσεις, ενισχύεται η εμπλοκή του προσωπικού της Εταιρίας στα επιμορφωτικά προγράμματα, αυξάνεται το ενδιαφέρον τους προς την εκπαίδευση και δημιουργείται ένας ευχάριστος τρόπος μετάδοσης πληροφοριών. Τα νέα animated videos παρουσιάστηκαν στους εργαζόμενους της Εταιρίας, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις. Ειδικότερα, μέσα από τις 3 “Super Heroes” και τα animated γραφικά, απαντήθηκαν οι 5 συχνότερες ερωτήσεις για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, παρουσιάστηκαν ιστορίες κυβερνοασφάλειας για με τους κινδύνους που εγκυμονεί η χρήση του διαδικτύου και εξηγήθηκε η διαδικασία αναφοράς επιλήψιμων πράξεων (whistleblowing).

Η εν λόγω ενέργεια, είναι μέρος της ψηφιακής στρατηγικής της Εταιρίας, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις και εκπαιδεύσεις για το σύνολο των στελεχών της Εταιρίας, καθώς και του Δικτύου Πωλήσεων.

- Advertisement -

ΔΕΙΤΕ ΤΑ στο ΥouΤube.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αναμένονται εκπλήξεις από τέσσερις μεγάλες ασφαλιστικές

Οσο για τον ανταγωνισμό αυτός θα είναι μεγάλος, και περιμένουμε να δούμε, και όλες τις άλλες θέσεις των υπολοίπων ασφαλιστικών που κρατάνε μισόκλειστα τα χαρτιά τους. 

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και η Ευρωπαϊκή Πίστη στην Global Money Week 2022

Το Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού σε αρμονική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Πίστη συμβάλλουν στην διάχυση της χρηματοοικονομικής γνώσης

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ημερίδα για την Ιδιωτική Σύνταξη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πραγματοποίηση της διαδικτυακής Ημερίδας με θέμα: «Ιδιωτική Σύνταξη - Η ανάγκη, οι προκλήσεις, τα εργαλεία και οι ευκαιρίες»

Γ. Γκοτζαγεώργης: Ιδανικές συνθήκες εκπαίδευσης για τους Συνεργάτες με το Executive Sales Insurance Program

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ανακοινώνει την έναρξη του 3ου Κύκλου Σπουδών του “Executive Sales Insurance Program”, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια προγράμματα ασφαλιστικών σπουδών στην Ελλάδα.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Μεταβίβαση ομαδικού συμβολαίου της ΛΥΔΑ από την Allianz στην Generali

Στους 3 μήνες ορίζεται η προθεσμία υποβολής ενστάσεων στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη μεταβίβαση ομαδικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου διαχείρισης συνταξιοδοτικού κεφαλαίου υπαλλήλων της ΛΥΔΑ...

H MEGA Brokers αφιέρωσε μια αξέχαστη βραδιά στους συνεργάτες της στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Με θέα το ηλιοβασίλεμα σε μια καλοκαιρινή γιορτή με φόντο τον Σαρωνικό η εταιρεία ευχαρίστησε τους ανθρώπους της για τα εξαιρετικά αποτελέσματα

Nέος COO στην Cover Insurance Α.Ε.

Με ιδιαίτερη χαρά η Cover Insurance Α.Ε. ανακοινώνει την ένταξη του κ.  Κώστα Λαγωνίκα στην οικογένειά της, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Επιχειρησιακού Διευθυντή

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική αποχαιρετά τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Τον διευθυντή του υποκαταστήματός της στο Ηράκλειο Κρήτης Γ. Παπαδόπουλο αποχαιρετά με ανακοίνωσή της η ασφαλιστική

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Πώς η κλιματική αλλαγή «τιμολογείται» από τις ασφαλιστικές

Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πλέον απλή θεωρία ή μακρινό πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλίσεων (EIOPA) τονίζει πως οι ασφαλιστικές εταιρείες στην Ευρώπη

ΣΕΜΑ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Ιωάννη Μακρυμίχαλου

«Η πορεία του και η συμβολή του θα μείνουν ανεξίτηλες» - «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο του με την υπευθυνότητα και τις αρχές που ο ίδιος υπηρέτησε»

Έρευνα Revolut για τους Έλληνες ταξιδιώτες: Απάτες φοβάται η Gen Z, κλοπές οι μεγαλύτεροι

Η οικονομική διαχείριση των διακοπών αποτελεί σημαντικό μέλημα για τους Έλληνες, χωρίς να περνά απαρατήρητο το ζήτημα της ασφάλειας

Ο Γεώργιος Καραβίας αποχαιρετά τον Γιάννη Μακρυμίχαλο

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης, ο Γεώργιος Καραβίας – μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

EIOPA: Πρόοδος των αρχών ανταγωνισμού στην αξιολόγηση εξωτερικών αναθέσεων

Αν και η έκθεση επισημαίνει αρκετές βελτιώσεις, εντοπίζει επίσης τομείς που απαιτούν περαιτέρω προσοχή