back to top
7.7 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Η ERGO απένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον Μαραθώνιο Αθήνας στο Run Greece Ηράκλειο 2017

Το “εισιτήριο συμμετοχής” στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης στον “τελικό” των αγώνων Run Greece την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας παραδόθηκε κατά τη διάρκεια τελετής, η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ομίλου ERGO στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για πρώτη χρονιά, φέτος, η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece που διενεργούνται σε επτά πόλεις της Ελλάδος με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του ΑΜΑ, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 θα διοργανωθεί και ο “τελικός” των Run Greece, ο Αγώνας Δρόμου ERGO 3χλμ. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους Run Greece, αγώνες.

- Advertisement -

Με σχεδόν 5.000 δρομείς, η διοργάνωση του Run Greece συνέχισε  τη διαδρομή της στην Ελλάδα στην πόλη του Ηρακλείου, με την πολύτιμη αρωγή της Δημοτικής αρχής, αλλά και της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ. την ημέρα διεξαγωγής και του Αυθεντικού Μαραθωνίου, ο οποίος θα αναδείξει τις νικήτριες Περιφέρειες των Run Greece (σε Άνδρες & Γυναίκες), του σπουδαίου αθλητικού γεγονότος που έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα.

- Advertisement -

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO κος Στάθης Τσαούσης παρέδωσε τα “εισιτήρια συμμετοχής”, αλλά και τα “πακέτα” του προγράμματος φιλοξενίας για τη διάρκεια των Αγώνων στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις λεπτομέρειες του αγώνα του Νοεμβρίου από τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ, κο Παναγιώτη Αντωνακάκη, Μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ, κο Μάρκο Καλούδη, Τεχνικό Σύμβουλο ΣΕΓΑΣ, ενώ από πλευράς της πολιτείας, παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Επίσης, οι εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ απένειμαν αναμνηστική πλακέτα στον κο Στάθη Τσαούση, για την πολυετή προσφορά της ERGO αλλά και την έμπρακτη συμβολή της στους Αγώνες Δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ.

Στο τέλος της τελετής, ο κος Σ. Τσαούσης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ για την απονομή και συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε σχετικά: “Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ο ασφαλιστικός κλάδος βρίσκεται ήδη σε μια διαδικασία μετασχηματισμού του

Ο ασφαλιστικός κλάδος εισέρχεται σε μια νέα εποχή προκλήσεων, αλλά και σημαντικών ευκαιριών. Μέσα στο 2025, αλλά και τα επόμενα χρόνια

O Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO έκοψε την πίτα για το 2025

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διοργάνωση της κοπής πίτας από τον  Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα

ERGO Ασφαλιστική: True Leader για 10η φορά

Η ERGO Ασφαλιστική διακρίθηκε ως TRUE LEADER για 10η φορά, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή της δέσμευση στην επιχειρηματική αριστεία

Δράσεις και ευχές από τον Σύλλογο εργαζόμενων ERGO Ασφαλιστικής

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Ομίλου ERGO στην Ελλάδα,  ολοκλήρωσε τις δράσεις του για τις γιορτές

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η Ευρώπη μόνη Ασφαλιστική στην artoza, επιστέγασμα των καινοτόμων ιδεών Ν. Μακρόπουλου

Μεγάλη παρουσία στο περίπτερο της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος στη μεγάλη κλαδική έκθεση artoza θεσμό για την αγορά, έχει η Ευρώπη Ασφαλιστική, επιστέγασμα πρωτοποριακών ιδεών του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου Νικόλαου Μακρόπουλου.

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.