back to top
9.2 C
Athens
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2025

Εκλογές ΕΕΠ: Με «αέρα νίκης» η εκδήλωση του συνδυασμού Επαγγελματική Συνεργασία

«Αέρα νίκης» στην Επαγγελματική Συνεργασία του Κώστα Μαρκουλιδάκη έδωσαν χθες εκπρόσωποι των επιχειρήσεων, της αποκεντρωμένης διοίκησης και παλαιοί επιμελητηριακοί που προσήλθαν στην παρουσίαση του συνδυασμού στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, οι δήμαρχοι Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης και Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μοίρας, ο πρόεδρος της ΠΕΦΕ Δημήτρης Τσαμόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ Δημήτρης Γαβαλάκης, που απέδωσαν τιμή στον συνδυασμό και στον Κ. Μαρκουλιδάκη προσωπικά.

- Advertisement -

Παρευρέθηκαν οι παλαιοί επιμελητηριακοί Σάββας Φουστανελάς, Γιώργος Χαμάκος, Κώστας Αδαμόπουλος, Άγγελος Μακρυγιάννης, Μιχάλης Τυρής και ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Μπενέτος.

Διάχυτο ήταν και το ενδιαφέρον για το μέλλον και τα όσα δρομολογούνται από τον συνδυασμό με στόχο το ΕΕΠ να εξελιχθεί δυναμικά σε ένα πιο σύγχρονο ευρωπαϊκό επιμελητήριο, που θα μπορεί να προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες όπως αντίστοιχα ισχύει για τα επιμελητήρια των άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

- Advertisement -

Στην ομιλία του ο κ. Κ Μαρκουλιδάκης έδωσε δείγμα των ρεαλιστικών και πραγματοποιήσιμων στόχων του ΕΕΠ για το επόμενο διάστημα, καθώς, όπως ανάφερε, έχουν τεθεί οι βάσεις και πλέον μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και συγκεκριμένα βήματα με σαφή προσανατολισμό. Οι επόμενες κορυφές για το ΕΕΠ, επισήμανε, είναι συγκεκριμένες και θα κατακτηθούν με απώτερο στόχο να βελτιωθεί το περιβάλλον λειτουργίας της αγοράς, να ομαλοποιηθούν οι συνθήκες λειτουργίας των επιχειρήσεων και να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες το ΕΕΠ στα μέλη του.

Στη συνέχεια, σε κλίμα ενθουσιασμού έγινε η παρουσίαση των 102 υποψηφίων του συνδυασμού, από 39 διαφορετικά επαγγέλματα. Ανάμεσά τους 47 εκλεγμένοι στο Επιμελητήριο ή ως πρόεδροι και μέλη σωματείων και ομοσπονδιών των κλάδων τους, πλαισιωμένοι από πετυχημένους αλλά και νέους επιχειρηματίες δεύτερης γενιάς, που, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά, μπαίνουν στον επιμελητηριακό θεσμό για να στηρίξουν τη δουλειά τους.

Κλείνοντας, ο υποψήφιος πρόεδρος Κ. Μαρκουλιδάκης κάλεσε τους επιχειρηματίες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, καθώς «η δική τους συμμετοχή θα δώσει τη δύναμη στο Επιμελητήριο». Τους κάλεσε, ακόμη, να ψηφίσουν αξιολογώντας τη διαδρομή, τη συνέπεια, τις ικανότητες των υποψηφίων αλλά και το ήθος τους, «γιατί», όπως είπε, «τότε θα νικήσουμε, γιατί οι μάχες που έρχονται θα είναι πολλές και καθοριστικές».

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα από την εκδήλωση:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ε.Ε.Α. και Περιφέρεια Αττικής ξεκινούν μία νέα εποχή συνεργασίας

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου

IWtalks: Πως βλέπει ο πρόεδρος του ΕΕΑ το παρόν και μέλλον της διαμεσολάβησης;

Απαντά στο πώς βλέπει το παρόν και το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά

Ο Γ. Χατζηθεοδοσίου στο IWtalks για την ισχυρή φωνή των Διαμεσολαβούντων στο ΕΕΑ

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλά στο IWtalks

Ι. Χατζηθεοδοσίου, ΕΕΑ: Το κόμμα μας είναι οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Δεν έχουμε πολιτικό κόμμα, το δικό μας κόμμα είναι οι Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, δήλωσε ο Ι. Χατζηθεοδοσίου, παρουσία εκπροσώπων των επαγγελματικών ενώσεων και των πολιτικών κομμάτων

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Αποκλειστικός χορηγός της εκδήλωσης της Ακαδημίας Αθηνών για την «Κλασική Παιδεία στην Ελληνική Εκπαίδευση»

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και παραμένοντας πιστή στην δέσμευσή της

Eurolife FFH: Απόδοση 3.18% στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου

Και το 2024, η Eurolife FFH πρόσφερε σημαντικές αποδόσεις στα ομαδικά προγράμματα διαχείρισης κεφαλαίου στους ασφαλισμένους της

Νέες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για ταχύτερη εξυπηρέτηση και άμεσες αποζημιώσεις

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά δυναμικά στην ψηφιακή εποχή, ολοκληρώνοντας μια σημαντική επένδυση σε σύγχρονες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

«Όαση» για τις συναλλαγές η ασφάλιση πιστώσεων

Η εγχώρια αγορά, χρόνια τώρα, ήδη από το 2008, που ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση και η Ελλάδα, 24 μήνες μετά, βίωσε τη δική της πολυετή

Το δημογραφικό στο μικροσκόπιο της Eurostat: O ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει…

Η μέση ηλικία του πληθυσμού της ΕΕ έφθασε την 1η Ιανουαρίου 2024 τα 44,7 χρόνια, ανακοινώθηκε από τη Eurostat. Αυτό σημαίνει πως

Πώς θα κρατήσετε τους πελάτες σας στις Κυκλάδες και την Κρήτη

Από εκεί που ψάχναμε για πελάτες για να ασφαλίσουν την περιουσία τους, ψάχνουμε να δούμε πότε τα επιστημονικά συμπεράσματα ....

Έγκριση θεραπευτικής αγωγής για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

To «πράσινο φως» έδωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) σε νέα θεραπευτική επιλογή για τον μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.

Έναρξη νέου κύκλου Σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για το 2025 από την NP Ασφαλιστική

Νέο κύκλο σεμιναρίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Επανεκπαίδευση) Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ξεκινάει εντός του Μαρτίου