Ακίνητα: Τι ασφαλιστικές καλύψεις φέρνει η συνεργασία Anytime – Prosperty

Σε μια νέα σημαντική συνεργασία προχώρησαν η Anytime της Interamerican και η ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων Prosperty.

Η συνεργασία των δυο πλευρών θα έχει ως αποτέλεσμα ειδικά σχεδιασμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας προσαρμοσμένα στις ανάγκες ιδιοκτητών και ενοικιαστών, καθώς και για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά την παροχή πραγματικής κάλυψης Απώλειας Μισθωμάτων, η οποία θα διατίθεται σε αποκλειστικότητα!

Είναι αλήθεια πως η ενοικίαση ενός ακινήτου αποτελεί μία σημαντική απόφαση, που συνήθως απαιτεί επένδυση προσπάθειας και προσωπικού χρόνου, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χρονοβόρα, περιπλοκή και αγχωτική και συχνά οδηγεί σε αμφισβητήσιμα τελικά αποτελέσματα.

Στον ψηφιακό όμως κόσμο του σήμερα που όλα αλλάζουν, αυτός ο παραδοσιακός τρόπος αναζήτησης ακινήτου αλλάζει σε μεγάλο βαθμό.

Η online πλατφόρμα της Prosperty επαναπροσδιορίζει τον τρόπο λειτουργίας της ενοικίασης ακινήτων με ψηφιακό και σύγχρονο τρόπο, κάνοντας τη αποτελεσματική, εύκολη και γρήγορη, προσφέροντας πολλαπλές πληροφορίες για τα αναρτημένα ακίνητα, έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού και επαγγελματικής φωτογράφισης, δυνατότητα διοργάνωσης επίσκεψης και online απευθείας διαπραγμάτευσης, ψηφιακή υπογραφή ενοικιαστηρίου συμβολαίου και ψηφιακή πληρωμή της προκαταβολής και του πρώτου μισθώματος.

Με αφορμή όλα αυτά ο συνιδρυτής και CEO της Prosperty, κ. Αντώνης Μαρκόπουλος σημείωσε: «Έχοντας ως γνώμονα να μετασχηματίσουμε ψηφιακά την ελληνική αγορά του real estate, υπηρετώντας ένα πολύ συγκεκριμένο ανάπτυξης, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε διαρκώς ολοκληρωμένες υπηρεσίες και αναπτύσσουμε αξιόπιστες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Anytime της INTERAMERICAN, προσφέροντας πρωτοποριακά για τη χώρα μας ασφαλιστικά προϊόντα και λύσεις τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους ενοικιαστές ακινήτων».

Τι είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη στο «B» ο κ. Μαρκόπουλος για την Prosperty: Α. Μαρκόπουλος, CEO Prosperty, στο Βanks: Προς ολοταχώς για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του real estate

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*