Λογότυπο ΕΕΑΕ

Iκανοποίηση ΕΕΑΕ για την παράταση υποβολής δικαιολογητικών επαναπιστοποίησης

Την ικανοποίησή της εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος για την παράταση που δόθηκε μέσω υπουργικής απόφασης στην προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών επαναπιστοποίησης.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Με ικανοποίηση υποδεχόμαστε την Απόφαση 62290 της 1/6/21 του Υπουργείου Οικονομικών για παράταση της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών επαναπιστοποίησης του άρθρου 19 του νόμου 4583/2018, μέχρι 30/6/21, που δίνει λύση στην δυσκολία προσκόμισης  που αντιμετώπισαν πολλοί Συνάδελφοι, λόγω των έκτακτων συνθηκών του COVID 19.

H απόφαση αυτή, που αναμένετο εντός του 1ου τριμήνου,  θα έδινε έγκαιρη λύση στο θέμα και δεν θα υπέβαλε την υποχρέωση πληρωμής παραβόλων και νέων εξετάσεων σε πολλούς Συναδέλφους, που έσπευσαν να συμμορφωθούν με την διάταξη του νόμου.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την λύση, που είμαστε βέβαιοι ότι θα δοθεί στο θέμα τους, από πλευράς Πολιτείας και Επιμελητηρίων και καλούμε όσους βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα, να επωφεληθούν από την ολιγοήμερη πλέον παράταση που λήγει στο τέλος του μηνός και να σπεύσουν να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*