Ι. Χατζηθεοδοσίου, Μega Brokers: Η κρίση της πανδημίας κατέδειξε την ανάγκη της σύμπραξης

Ενδιαφέροντα στοιχεία ακούστηκαν στην τελευταία συζήτηση της 2ης ημέρας, στο Panel VΙ  με θέμα «Επαγγελματικά Ταμεία Ασφάλισης και Συμπληρωματικές Παροχές Υγείας. Συμπράξεις 2ου & 3ου Πυλώνα Ασφάλισης. Ανάπτυξη θεσμού Επαγγελματικής Ασφάλισης» κατά το επιτυχημένο 2ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος, Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) & Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Mega Brokers AE, ανέφερε ότι ο 2ος πυλώνας είναι μία πραγματικότητα και μια διέξοδος για το κράτος και τους πολίτες. «Πρέπει να μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα αξιοπρεπές συνταξιοδοτικό μέλλον. Σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα. Πρέπει να τρέξουμε τα πράγματα πιο γρήγορα», επεσήμανε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ανακοινώνοντας ότι προετοιμάζεται ήδη ΤΕΑ για τους διαμεσολαβητές.

Όπως ο ίδιος τόνισε, «Δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ 2ου και 3ου πυλώνα. Η κρίση της πανδημίας, κατέδειξε την ανάγκη της σύμπραξης, γιατί μπορεί να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο καλύτερο δυνατό κόστος. Πρέπει να υπάρξει καλύτερη συνεργασία μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα».

Ι. Χατζηθεοδοσίου, #ocin21: Τα ΤΕΑ αποτελούν ελπίδα ενίσχυσης του συνταξιοδοτικού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*